2777
2789
عنوان

کنکورنزدیکه چکار کنم🥺

221 بازدید | 20 پست

سلام بچه ها من تغییر رشته ایم و از مهر شروع کردم اما چون نمیدونستم چجور بخونم کلا وقتم تاالان هدر رفته.کنکور نزدیکه و من باید دربیام چون شرایط روحیم خیلی خرابه .چکار کنم بنظرتون راهی دارین جلوم بندازه؟حداقل۵۰۰۰بیارم😭😭😭

رفتی انسانی؟

همانا بدانیدو اگاه باشید دروغ بگین و تاپیک سرکاری بزنید دروغتونو در میارم خیط میشین😌😏     دکترای حس ششم دارم از دانشگاه اکسفورد ...ولی سوال حس ششمی نپرسین ترو جدتون.... برا حاجتم سوره بقره میخونی؟😐😪                 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امسال خیلی راحت میشه قبول شد

نگران نباش

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
چرا راحت گلم؟ چون من خودمم کنکور دارم برای اون پرسیدم 

چون معدل ۴۰ درصد تاثیر قطعی داره

هرچیم باشه باز نهاییا ب سختی کنکور نیستن و خیلی راحت میشه نمره خوب گرفت

ظرفیت خیلی از رشته ها رفته بالا

شازده کوچولو به حرفش ادامه داد : « شماها خیلی زیبایید اما تو خالی هستید برای شما نمی شود مرد البته مطمئناً گل من هم از نگاه یک رهگذر عادی ،شبیه شماست؛ اما برای من او خیلی مهمتر از همه ی شماست،به خاطر اینکه او تنها گلی است که به او آب داده ام،تنها گلی که او را در زیر حباب شیشه ای قرار داده ام ،تنها گلی که برایش حفاظی درست کرده ام،تنها گلی که کرمهای روی آن را کشته ام البته به جز دو یا سه کرمی که برایش تبدیل به پروانه شوند او تنها گلی است که به غرولندها یا خودستاییها،یا گهگاه سکوت او گوش داده ام. به خاطر اینکه او گل سرخ من است.🧸🫀
نه اصلا من نهایی رفتم ترمیم زدم وحشتناک بود

وقت بزار براش با دو سه روز خوندن نمره خوب نمیگیری از همین الان تقسیم کن

۴۰ درصد مفت بگیر

وقت بزار براش با دو سه روز خوندن نمره خوب نمیگیری از همین الان تقسیم کن ۴۰ درصد مفت بگیر

اخه ترمیم زدم دی ماه خیلی خونده بودم ولی یه سوالای داده بود افتضاح 

من خرداد ک دیپلم گرفتم نهایی داشتم خیلی اسون بود ولی دی ک رفتم ترمیم افتضااااح بود

چون معدل ۴۰ درصد تاثیر قطعی داره هرچیم باشه باز نهاییا ب سختی کنکور نیستن و خیلی راحت میشه نمره خوب ...

بله، من خودم پشت کنکور هستم ببخشید میگن حتما باید معدل بالای ۱۹ باشه تارشته خوب و رتبه خوب بده، من معدلم شده ۱۸.۹۳ الان دوروزه برای این نگرانم به نظرتون راسته؟

✐   احتیاج دارم بـہ یـہ خوشحالے از تـہ دل 💫