2777
2789
عنوان

خانومای راننده بیاین لطفا🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 87 پست

چند سالتونه شما؟ 

من ۱۸سالمه.. پدرم بهم یاد داد از بچگی و اینکه تنها میشنیم خیی راحت ترم حتی... ببین تو  توی حیاطتون و کوچتون چند بار برو..ببین خیلی کیف داره بعد یه مدت بیرون هم میری... خودت کم کم برو... فقط یادت باشه چون اول کاری اروم بری..کمکم تجربت زیاد میشه.. الان تئوری میدونی همه چیو.. عملی هم با تجربه و زیاد پشت فرمون نشستن دستت میاد نگران نباش  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند جلسه با مربی رفتن کمه باید آنقدر باهاش بری تا کاملا مسلط شی من کاملا با نظر بعضی دوستان مخالفم ...

بله خودمم موافقم مربیم خیلی خوبه ولی متاسفانه چون قبل عیده گفت سرم خیلی شلوغه بعد عید فشرده یه هفته میرم تمرین ایشالله که راه میوفتم آخه بلد هستم فقط ترس اینکه به کسی بزنم اذیتم میکنه 

چند سالتونه شما؟  من ۱۸سالمه.. پدرم بهم یاد داد از بچگی و اینکه تنها میشنیم خیی راحت ترم حتی.. ...

من ۲۰ سالمه ولی خب اگه از همون بچگی ماشین داشتیم تمرین میکردم زودتر راه می‌افتادم ولی بازم دارم همه تلاشمو میکنم🥲

آره بابا جاریای من آدم زدن، رفتن زیر تریلی 🤣ماشینو کلا جمع کردم کم نیاوردن و راننده شدن، توهم کم نی ...

اوههههه.... واقعا با جایی زدن ادم راننده نمیشه... به نظرم راننده اونیه که جایی نزنه و خطای سنگین نکنه

من ۲۰ سالمه ولی خب اگه از همون بچگی ماشین داشتیم تمرین میکردم زودتر راه می‌افتادم ولی بازم دارم همه ...

اشکال نداره عزیز.. من بابام نمایشگاه داره.. به خاطر شغلش همه ماشینا رو نشستم.. 206عالیه واسه شروع... کدوم شهرین؟