2777
2789
عنوان

خانومای راننده بیاین لطفا🥲

723 بازدید | 87 پست

من کمتر از یک ساله گواهینامه گرفتم ولی خب تو خونمون هیچ ماشینی نبود که بخوام تمرین کنم ، پدرم هم کلا از رانندگی خوشش نمیاد الان یه هفته ای میشه که ماشین خریدم ولی اصلا نمیتونم روش تسلط داشته باشم من شنیدم اکثرا با پدر همسر یا برادرشون میرن تمرین ولی خونه ما هیچکی راننده نیست من چه خاکی تو سرم بریزم، به نظرتون چیکار کنم ترسم بریزه زودتر بتونم ماشین و بیرون ببرم؟ خسته شدم بخدا ، شدیدا تو خونمون به یه ماشین نیاز بود ، یه چند جلسه هم با مربی رفتما با ماشین خودم خیلی خوب بودم ولی اصلا تنهایی نمیتونم برم بیرون همش حس میکنم میزنم به جایی اووف😐💔 شما ها چقدر طول کشید قشنگ راه بیوفتین؟ چقدر تمرین کردین؟ بخدا میرم تو خیابون خانمای راننده رو میبینم اینقدر حسرت میخورم که با خودم میگم خاک تو سرت بس که بی عرضه ای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم ۴ناهه یاد کرفتم ۵ جلسه مربی گرعتم جلسم تموم شد بار اول ماشین و برداستم رفتم خونه مامانم زدم دیگه اوندم خونه گفتم دست به ماشین نمیزنم شوهرم گفت اشتباه نکن انروزم برو رفتم یواش یواش

دوباره چند جلسه کلاس خصوصی بگیر 

بعد کم کم ساعت های خلوت روز برو بیرون حل میشه .

حست طبیعیه 

https://www.bibakmusic.com/30528/music-%d8%af%d8%a7%d9%86%d9%84%d9%88%d8%af-%d8%a2%d9%87%d9%86%da%af-%d8%b3%db%8c%d8%a7%d9%88%d8%b4-%d8%b4%d9%85%d8%b3-%d9%be%d8%af%d8%b1.html

من با داداشم تمرین میکنم

ولی خب هنو ۱۷ سالمع گواهینامع اینا ندارم 

اصلن ترس ندارع 

وقتی سوار میشی اصلن نباید استرس داشتع باشی 

یا هول کنی

یع چند وقت نیستم بای بع همتون....قلبیم فقط سنع وریر
تو کوچه های تنگ میرم از یه ور دیگه ماشین میاد قشنگ انگار سنکوپ میکنم پشت فرمون خشک میشم😐😂 این چه ک ...

طبیعیه

منم ترس دارم هنوز

ولی همین که ماشین خریدی دمت گرم

منم میخوام خودم ماشین بخرم

چند خریدی و چه قیمته؟