2777
2789
عنوان

اگه راننده اژانس دیر خودشو برسونه

156 بازدید | 20 پست

و زیر پاهامون علف سبز بشه کرایشو باید بدیم؟

بهم گفت پنج دقیقه ای خودشو می رسونه ولی بیست دقیقه منو کاشت منم منصرف شدم زنگ زدم بهش گفتم نیاد ولی گفت نزدیک خونمونه بعدش که رسید من دیگه نمی خواستم برم. انقد از دستش عصبی بودم کرایشو نمی خواستم بدم کولی بازی دراورد باهاش دعوام شد. بعدش چون به هر حال کرایشو می خواست لباس پوشیدم و رفتم. ولی خدایی وقتی میگه پنج دقیقه ای خودشو می رسونه درسته که بیستدقیقه منو بکاره؟ 

حق نداشتم ازش عصبانی شم؟

حقش بود کرایشو بگیره؟

🌻💜🌻💜🌻

نفهمیدم رفتی مقصد یان؟   یا بیخیال مقصد شدی پول دادی بهش  ب عنوان کرایه

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چیشد ک فک کردی نباید کرایشو بدی

چون معطل کرده و دروغ گفته 

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

اونی ک سرویس میگیره و تماسا رو جواب میده با راننده جدا هستن، تو پولو ندادی اما اون راننده ی طفلک باید سهم سرویس رو به آژانس از جیب بده

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
هزارتا دلیل و بدبختی وجود داره ک ی نفر دیر میکنه 

الان فقط سوالم اینه بعد کنسلی باید کرایه ی اومدنشو بگیره یا نه؟ فقط واسم سوال پیش اومده قانونش چه جوریه چون من دیگه نمی خواستم برم زنگ هم زدم بهش گفتم نیا ولی اون نزدیک خونمون بود

🌻💜🌻💜🌻

گفتی تاکسی و کرایه یاد یه نفر افتادم

دختر عمه بابام تعریف میکرد که یه روز سوار تاکسی شدم راننده هم جوون بود و آینه رو تنظیم کرد سمت من و همش منو نگاه میکرد میگف منم چیزی نمیگفتم وقتی پیاده شدم گفت خانوم کرایه ات که گفتم 5 تومن کرایه اته اندازه 15 تومن بهم نگاه کردی 😹😹بعدشم درو محکم بستم و رفتم 

و کرایه رو هم نداده بوده 😂😂😂

خودم ــــــــــــ «۱۸» سالمه.......... کمرم 68 سالشه........ ـــ زانوم 54 سالشه...............  و اعصابم دیروز 80 ساله شد! 🖤
اگه گفته پنج دقیقه بعد میام بعد شما بیست دقیقه منتظر بودین پس حق با شماست  حق داشتین

من اصلا دیگه منصرف شدم زنگ زدم کنسل کردم ولی اون چون نزدیک خونمون بود گفت چون اومدم باید کرایمو بدین اینش واسم سوال پیش اومد که قانونش اینجوریه یا زور گفت بهم؟

🌻💜🌻💜🌻
نفهمیدم رفتی مقصد یان؟   یا بیخیال مقصد شدی پول دادی بهش  ب عنوان کرایه

می خواست به هر حال کرایشو بگیره منم دیدم به هر حال برم یا نرم کرایشو می گیره دوبارهدلباس پوشیدم سریع رفتم اون به هر حال کرایه ی اومدنشو می گرفت با این که زنگ زدم گفتم دیگه نیا

🌻💜🌻💜🌻