2777
2789
عنوان

یکی بیاد منو روشن کنه 🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 120 پست
منم همش حس میکنم تو زندگیم هیچ غلطی نکردم 😄

😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدت مبارککک عشقم😘❤️✨️💚🌷🌺💖🥰😍🎊🎊🥳🥳🥳🎊🎊💫💫💫🎉🎉💃💃💃💃

فقط اینو بهت میگم،یادت نره، یه آفریده ی منحصر بفرد خدا هستی با تموم ویژگیهای خاص خودت،خدا دوستت داره و بهت کرامت انسانی داده،قدر خودت رو بدونی و برای خودت قیمت خییییلللیییی بالایی بذاری قشنگم🤩😘

✨️" خدا را شکر که مولایم علی(ع) شد..."✨️
 اعتماد به نفس داشته باش عاشق خودت باش

در تلاشم 

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)

🔌💡

میای بدبختی هات رو به اشتراک میزاری و درد دل میکنی به وقت شادی هم به اشتراک بذار تو شادی هات هم سهیم بشیم یا میترسی چشم بخوری ؟😊 اگه همچین فکری میکنی از دردات هم نگو تحمل این حجم از انرژی منفی رو ندارم😊😊😐
واقعا تولدت بود تبریک میگم منم تولدم بوددددددد چه جالب💖💖💖🎉🎉🎉🎉🎉💐

عزیزم مرسیی تولدت مبارک🔥

باچی میشه روشنت کرد؟ کبریت،فندک،خخ

ی چی بده نورانیم کنه😂