2777
2789
عنوان

چه جوری بگم برنخوره به کسی؟؟ کمکم کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 87 پست
حساسیتتو کم کن یکم  چخبرررره حالا بوس اوکی بده ولی بغل نه خدایی دیگه

میدونی خب اقایون‌ از بیرون میان، دستاشون رو‌که نمیشورن، به همه جا هم میزنن دیگه، بعد میخوان به صورت بچه بزنن بگن اقو اقو و فلان ،کثیفه دیگه خدایژ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمی دونم اما واقعااااا یکی بچتو دوست داشته باشه دلش بخواد بهش محبت کنه و شما بگین بچمو بوس نکنین واقعااااا خیلی دل طرفو. می شکونین طرف هزار تا فکر میاد به ذهنش و اینکه رو خودتون کار کنین چ اشکال داره خیلی دارین سخت می گیرین 

میدونی خب اقایون‌ از بیرون میان، دستاشون رو‌که نمیشورن، به همه جا هم میزنن دیگه، بعد میخوان به صورت ...

کی گفته دستاشونو نمیشورن

دیگه چرکولی ترین ادمم دستشویی میره دستاشو میشوره

شما بچه تو میخوای سلفون بپیچ

منزوی بار میاریش

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
میدونی خب اقایون‌ از بیرون میان، دستاشون رو‌که نمیشورن، به همه جا هم میزنن دیگه، بعد میخوان به صورت ...

خب حالا که اینقد سخته براتون رابطتون با هیچکس رفتو آمد نکنین تا بچتون بزرگ شه

کی گفته دستاشونو نمیشورن دیگه چرکولی ترین ادمم دستشویی میره دستاشو میشوره شما بچه تو میخوای سلفون ...

دارم میبینم دیگه ، طرف از بیرون میاد ، میره پای یخچال ، چای هم میریزه میاد میشینه کنار بچه، دستشم نشسته از بیرون اومده 

شما زن داداشت بگه بچمو نبوس بهت بر نمی خوره؟

والا

جزام که نداریم

عمه هم بلاخره اقوام درجه یکه بچه هم نوزاد نیست

از اونایی که تاپیک میزنن و نظر مخالف خودشونو قبول ندارن انقدر بدم میاد😒یا اونا که نظر مخالفتو بشنون جنگ راه میندازن تو کامنتا
خب حالا که اینقد سخته براتون رابطتون با هیچکس رفتو آمد نکنین تا بچتون بزرگ شه

عزیزم‌ من نمیگم که تا اخر عمرم اینجوری باشه، بالاخره بچه مبخواد بره مهد و مدرسه، من میگم یکم بزرگتر بشه که هرکی رسید نخواد بغلش کنه، از اون خواستنی بودن دربیاد

لوسیون بزن ب دست و صورتش .

بچت هم ک کسی رو ندیده ی مدته حتما غریبی میکنه و میچسبه ب شما.

ولی رفتارای  شما فردا باعث ایجاد مشکل برای بچه میشه.از اجتماع دور ی میکنه .وسواسی میشه.شاید اعتماد ب نفس هم نداشته باشه.