2777
2789
عنوان

امشب بعد ۳ماه عجیب دلم هواشو کرده بیاین نزارین بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 44127 بازدید | 142 پست

عزیزم اون چیزی که تو اسمشو میزاری عشق 

عشق نیست فقط حس تنهایت بهت غلبه کرده و تو رو دلتنگ کسی کرده که تنها هاتو پر میکرد الان اون شخص نیست فکرش نیست درنتیجه وقتی دیدش در اون اوج  تنهایی هرچقدرم که بخوای نمیتونی به بدی هاش به حرفاش و کارهاش فکر کنی 

تنها چیزی که ذهنتو پر میکنه اینه که وقتی بود خیلی خوب بود تنها نبودم 

منم حس های تورو دارم دوستش ندارم عاشق نیستم اما دوست داشتم باشه حتی به عنوان یک دوست به عنوان یک شنونده حرفاهام یا حرف هاش اینا من رو دلتنگ میکنه نه اینکه باشه برای زندگی مشترک 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کی گفته ولمون میکنن😕بعدشم چیه زندگی یکنواخت دوس شو بشناس لذت ببر بعدشم بین صدتا خوبشو گلچین می‌کنی ...

ولی این راه ضربه خوردن و داغون شدنم داره..‌.

تنها کسی هم که بیشترین ضربه رو میخوره همیشه دختره...

اسی چکار کردی تونستی مهار بزنی دلت رو یا افسار گسیخت بهش پیام دادی

بهش پیام دادم یکم در حد اس دیگه ادامه ندادم بحث و اونم ادامه نداد مثل سگ پشیمونم چقدر خوب بود فراموشش کرده بودم

چرااینجاهیچکی به عشقش نمیرسه،چراهمه خیانتکارن😐عزیزم این پسره اگه بگیر بود ۸ساله میگرفتت دورشوخط بکش،بهش پیام بدی که مثلاچی؟؟؟؟هشت سال دیگه میخوای گولشوبخوری!!!!