2777
2789
عنوان

امشب بعد ۳ماه عجیب دلم هواشو کرده بیاین نزارین بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 44127 بازدید | 142 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من با پسرا دوست نشین چیه بابا میرین میچرخین و میگردین و بعد ولتون میکنن میشینین گریه میکنید د ...

کی گفته ولمون میکنن😕بعدشم چیه زندگی یکنواخت دوس شو بشناس لذت ببر بعدشم بین صدتا خوبشو گلچین می‌کنی ازدباج

بنظرتون ۱۴ سالگی یخورده زود نبوده برای دوست پسر داشتن 

شخصیت ادم تو ۲۵ سالگی تازه به ثبات میرسه اونموقع اس که آدم میتونه برای عشق عاشقی تصمیم بگیره 

این حس شما زود گذره تازه ۲ و۳ سال  یه متوجه میشی که این حسی که به طرفت داشتی یه اشتباه بوده 

کی گفته ولمون میکنن😕بعدشم چیه زندگی یکنواخت دوس شو بشناس لذت ببر بعدشم بین صدتا خوبشو گلچین می‌کنی ...

پس معنی خیانت چیه 🙁یعنی فقط با داشتن دوست پسر زندگی یکنواخت نمیشه؟بعد یعنی شما رو هر کدوم دست بذاری واسه ازدواج قبول میکنن🧐

ببین من چی میکشم میمردم براش دیدمش یهویی قلبم از جاش در اومد ای خدا چرا وقتی قسمتم نبود ۸سال تو سرنو ...

از خدا میخوام بهترینها رو قسمتت کن 

وقتی ازدواج کنی ب خودت میای  هر وقت بیادش بی وفای لعنتش میکنی و میگی من چرا ب همچین آدمی دلبسته بودم برا خیلیا اتفاق افتاد تنها نیستی 

پس معنی خیانت چیه 🙁یعنی فقط با داشتن دوست پسر زندگی یکنواخت نمیشه؟بعد یعنی شما رو هر کدوم دست بذاری ...

خیانت؟؟؟ینی چی مگ من گفتم همزمان با چن تا باشین؟؟اتفاقا دوس پسر داشتن چش و گوش آدمم باز می‌کنه البت نظر شخصیه.نظر هرکسی متفاوته من خودم هم شاغل بودم هم ورزش و.... ینی وقت پر دوسپسرم داشتم اتفاقا الآنم بااونی ازدواج کردم ک خودم میخاستمش کساییم ک قبلاً تو زندگیمون بودم یا خودم نخواستم رد کردم یا طرف رفته مث چی پشیمون شده اومده دیگ من نخواستمش

این چیزایی که گفتی   خودشون یه پا دلیلن

زندگی گاهی دم کردن چای با آلبالوست یا چیدن چند میوه ازدرخت که تورا به ماندن پیوند میدهدزندگی همین لحظه ایست که من تورا نفس میکشم برایت چای میریزم و تمام اندوه جهان را درآن حل میکنم