2777
2789
عنوان

امشب بعد ۳ماه عجیب دلم هواشو کرده بیاین نزارین بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 44127 بازدید | 142 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا همه اینارو میدونم فقط وقتی دیدمش دست خودم نبود 😭

میدونم خیلی سخته  ولی اصن اصن به هیچ وجه نرو سمتش پسرا همیجوری پررو تشریف دارن دیگه مونده بری سمتشون دم در میارن 

از خود خدا کمک بگیر از دلت بیرونش کنه همه جوره 

فقط 17 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خوشا به بخت بلندم که درکنار منی 💓متعهد 

ولی این راه ضربه خوردن و داغون شدنم داره..‌. تنها کسی هم که بیشترین ضربه رو میخوره همیشه دختره...

تنها کسی؟چرا دیدن ب خانوم اینجوریه ینی ما یه ظرف شیشه ای آفتاب نخوریم و... تالک برنداریم نشکنیم

زن الان کمتراز مرد نیس دیدن کلیه واس آفتاب مهتاب ندیده خوبه چ پسرا ک‌ دیدم آفتاب مهتاب ندیده ولی هیز بدکار ینی آب نبوده وگرنه شناگر خوبی خوبی چ دخترا هم میشناسم مجردی پاک همین ک آب پیدا شد شناگر خوبی شدن.گلم هرکسی سلیقه و انتخابی داره ولی سلیقه من نیس آفتاب ندیده یا ج...ده

بهش پیام دادم یکم در حد اس دیگه ادامه ندادم بحث و اونم ادامه نداد مثل سگ پشیمونم چقدر خوب بود فراموش ...

اشتباه بزرگی کردی 

من دقیقا تو همین شرایط بودم با این فرق که پیام داد به التماس و واقعا هم تغییر کرده ولی چه فایده تا یچی میشه دست و دلم میلرزه که تمومه همه چی واقعا ارزش این همه استرس و تنش رو نداره 

حداقل الان دردت کمتر بخدا بعد مدتی دردت بیشتر میشه نابود میشی دیگه ادامه ش نده 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخی همشونم پشیمون شدن برگشتن؟؟؟😂 فرشته ایی چیزی بودی حتما یا شایدم آهنربا

گفتم خیلیا😜ارزش خودتو بدون ن خودتو عین دستمال بدونی یکی سلامت کرد فک کنی بی ارزشترینی تو یک زنی حق در برابر حق مرد در برابر زن

بهش پیام دادم یکم در حد اس دیگه ادامه ندادم بحث و اونم ادامه نداد مثل سگ پشیمونم چقدر خوب بود فراموش ...

من بدبخت واقعن با دعا کردن  و کمک خدا داشتم فراموشش میکردم و کلن بی تفاوت بودم بهش خودش باز شروع کرد پیام دادن و التماس کردن کاش جوابش نداده بودم الانم مجبورم یمدتی از فضای مجازی فاصله بگیرم حداقل ایجور تحقیر  نمیشم و اونی که نخواسته منم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اشتباه بزرگی کردی  من دقیقا تو همین شرایط بودم با این فرق که پیام داد به التماس و واقعا هم تغی ...

البته اینم بگم اصن اهل خیانت و بی احترامی نیست 

فقط موقع ناراحت میشه کلن جواب پیام نمیده یا کوتاه جواب میده منم خو بیش از حد متنفرم از این کار 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آخی همشونم پشیمون شدن برگشتن؟؟؟😂 فرشته ایی چیزی بودی حتما یا شایدم آهنربا

کلا  تو ۲۵سال مجردی کلا هف تا داشتم اولی ک مث چی پشیمون برگش دومی نخواستمش سومی نموند پای حرفاش چارمی نخواستمش پنجمی نخواستمش پای اشتباهش ک‌ بازم برگش وقتی تورابطه بودم ک پسش زدم ششمی میخواس تو آب نمک بزاره ک من باشم بقیم باشن و من اصلی ک جفت پا رفتم تو صورتش و بای آخری سمج پررو ازدواجی همین

جنس زنو چراکسی پس بزنه؟؟؟نمیفمم

چطوری برم سمتش راهی نمونده فقط دارم میمیرم دوباره لعنت به این عشق

بخدا این عشق نیست

وابستگیه

عششق باید یه اصالتی داشته باشه و اصالت عشق بستگی به اصالت هردونفرداره نه ازجانب توسوختن و ازجانب اون خیانت

چطوری برم سمتش راهی نمونده فقط دارم میمیرم دوباره لعنت به این عشق

جالبه فقط خانوم ها میان میگن که نمیتونن فراموش کنن اقایون اصلا ندیدم تاپیک بزنن چیزی بگن راحت میرن سراغ بعدی . دختر خوب بچسب زندگی خودت 

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️جلو خودتو بگیر اون باید بیفته دنبال تو نه تو بیفتی دنبال اون اسکل

ول کن مگه مغز خر خوردی

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت