2777
2789
عنوان

امشب بعد ۳ماه عجیب دلم هواشو کرده بیاین نزارین بهش پیام بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 44127 بازدید | 142 پست
اشتباه بزرگی کردی  من دقیقا تو همین شرایط بودم با این فرق که پیام داد به التماس و واقعا هم تغی ...

اوایل پیام میداد که تو تموم کردی تو نخواستی ادامه بدی ولی من اصلا ادامه ندادم و خطامم و اینستا هم پاک کردم هیچ راهی نزاشتم ولی وقتی یه لحظه دیدمش وا دادم که دیگه به هیچ وجه این اشتباه و تکرار نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر من بعنوان یک برادر مجرد بهت میگم این همه طرف بهت خیانت کرده بعد کات کنی دوباره بری سراغش خاک بر سر کسی که اینجوری زندگی کنه درست مثل دستمالی که توش فین کرده اونم راحت می اندازدت دور وقتی دوباره بری پیشش مثل همین دستمال فین کرده خوار میشی حالا خود دانی

حالا ایقد نصیحت کنیم ما بعد  برو حرف همون ی نفرو بگیر🗿

چون دلش میخواد بره طرفش فقط کامنتای مثبت رو میبینه هر چی بقیه بگن گوش نمیده شاید ما هم بودیم این مدلی بودیم ولی سخت اشتباه می‌کنه خیانت کردن غیر قابل بخششه در ضمن اگه میخاست مث آب خوردن میتونست اینو پیدا کنه

پس معنی خیانت چیه 🙁یعنی فقط با داشتن دوست پسر زندگی یکنواخت نمیشه؟بعد یعنی شما رو هر کدوم دست بذاری ...

والا هر پسری بیاد تو زندگی یه دختر وقتی می‌ره انگار یه آجر از وجود دختر کنده با خودش برده هر چه تعداد بیشتر بشه دختر بیشتر ضربه میخوره آسیب میبینه سگ یکنواختی شرف داره به این مدل تنوع 

میگی خیانتکار بوده، بد اخلاق بوده.. مرام و معرفت صفر . نداشته... رفته پشت سرشم نگا نکرده.. این همه دلیل.،هنو دنبال ی بهانه ای ک سراغش نری..تو ک خدا نیسی ک اگر صد بار توبه شکستن بگویی باز آیید... ن دیگ رفتنی رفت چ ی کاسه آب بریزی چ ی قطره اشک .. رفتنش مردانه نبوده پ نزار ک برگرده... چرا مخای خودتو کوچیک کنی..