2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست

صبح بیدارشدم سریع بهش زنگ زدم دیدم گفت پیام بده گفت من هیچوقت زن نمیگیرم من نمیتونم خوشبختت کنم ( نمیتونستم باور کنم اخه کل فامیلا فهمیده بودن چندبار زنگ زدن خواستگاری عشقش واقعی بود)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعد دوباره نمیتونستم شروع کردم التماسش ک بیاد من بدون اون نمیتونستم ی مرده بودم غذا نمیخوردم اونم گفت باشه منم روزی چند بار بهش زنگ میزدم ولی چت نمیکردم اونم مثل قبل حرف نمیزد عادی حرف میزد ولی برا من همینم خیلییی بود شروع کردم نماز خوندن شروع کردم التماس خدارو کردن 

نذر میکردم گریه میکردم تا خدا بالاخره صدا مو شنید ی روز زنگ  زدم بهش دیدم باهام خوب حرف زد گفت چند روزه دارم فکر میکنم فهمیدم همون طلسمم کردن مامانت طلسممون کرده 

منم اون شب چیزی نگفتم از فردا دوباره دلم تنگ شد دوباره التماس دوباره پیام جوابمو نمیداد چند روز پشت سر هم پیام دادم بهش جوابمو نداد بعد پیام ندادم دیدم بعد دوروز داشتم قران میخوندم بعدش نگاه گوشیم کردم دیدم پیام داده بیداری 

واییییی داشتم ذوق مرگ میشدم

ی شب تصمیم گرفتم بیام نی نی سایت بگم برام دعا کنید عضو شدم به همه گفتم میشه دعام کنید با عشقم ازدواج کنم بهش برسم؟؟ بازم نمیدونستم فردا صبح چی در انتظارمه دعای نی نی سایتیا گرفت