2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13673 بازدید | 384 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میاد .. اگه کاری بهش نداشته باشم بعد از چند روز میاد ولی باز رابطمون مثل اول نیست برا همین خودم دوبا ...

مبگم اگه اومد هم دیگه جوابشو نده ..اگه میخوای مثل اوایل بشه خودتم یه مدت مثل اون اوایل باش اون موقع که جواب نمیدادم پا نمی دادی هی پیگیرت بود ..

مردا مثل کش میمونن باید بعضی وقتا انقد ازشون دور بشی که یهو خودشون بیان بچسبن بهت

میخوام اینکارو کنم همه نظرتونو بگید 

هرموقع پیام داد یا زنگ زد بهش بگم به مامانت بگو بهم زنگ بزنه از اون قول بگیرم خودت هم باید بیای ببینمت ازت قول بگیرم اگه قبول کرد ایشالا دوباره برمیگردیم به هم 

ازش هم قول میگیرم باید همو ببینیم زنگ بزنه 

سردرگمم از اینکه نمیدونم قراره چی بشه  از اینکه ن بلاکم میکنه ن شماره مامانمو حذف میکنه  ...

اینم بگم ما زنا خیلی احساساتی هستیم و دوس داریم همیشه همه چی گل و بلبل و عزیزم  فداتشم باشه.

ولی واسه مردا بعد از یه مدت همه چی عادی میشع همه چی دلشونو میزنه چون تنوع طلبن

اینم بگم ما زنا خیلی احساساتی هستیم و دوس داریم همیشه همه چی گل و بلبل و عزیزم  فداتشم باشه. ...

اخه همه چی یهو عوض شد بعد اون هنوز پیگیر من هست یعنی اگه مدتی خبری ازم نباشه زنگ میزنه یا پیام میده 

اونبار زنگ زده بود چندبار خواب بودم گفت دلم برات تنگ شده گفتم خب بیا ببینمت گفت تو جاده ام 

پسری ک هرروز ۶ صبح میومد سراغم بعد مدرسه میومد هرجا میرفتم اون میبردم تو جاده همش زنگ میزد تصویری میگرفت 

چرا الان هرچییی بهش میگم نمیاد ببینمش 

میترسم اگه جواب ندم فکر کنه دیگه رفتم برا همیشه اونم پیگیر نشه دیگه 

از چی میترسی؟

مگه نمی گفت بری خودمو میکشم دور شو ببین هنوز دوستت داره یانه.؟ 

ببین پیگیرت میشه یانه؟

اگه دوستت نداشته باشه همون بهتر که بره ..

کسی که دوستت نداره به چه درد میخوره؟ 

اصلا فکر کن ازدواج کردی باهاش ' عشقی نباشه بدرد نمیخوره 

عاقلانه فکر کن احساسی تصمیم نگیر میدونم سخته میدونم وابستش هستی ولی این حرفارو فکر کن از خواهر بزرگترت شنیدی 

خودت میگی عصبی بشه چیز میز میشکونه یا الان که دو هوا شده یه وقت هست یه وقت نیست. بنظرت اینا اخلاقای خوبیه؟

باور کن زندگی مشترک خیلی سخته همش عشق و عاشقی نیست 

قدر همو بدونید من هیچوقت فکرشو نمیکردم اینطور بشه 

اگه میدونستم بار اخری که رفتم پیشش دیگه برنمیگشتم 

اگه میدونستم همون موقع که اومدن خواستگاریم مامانمو راضیش میکردم 

اگه میدونستم .....

برام دعا کنید 

الان اگه بهش زنگ بزنم یا پیام بدم جوابمو میده ولی دیگه.... 

من خیلی وقته درگیر این حالم.. فکر میکردم حالم خوب میشه ولی خوب نشد..

هرشب گریه میکنم نگاه هرجا میکنم یاد اون میفتم نگاه لاک هایی که برام اورده بود 

نگاه فیلمامون نگاه عکسامون 

سرم میخواد اتیش بگیره 

یعنی اون یاد من نمیفته؟ 

یعنی نگاه خونشون میکنه یادش نمیفته من اونجا نشسته بودم؟

یعنی دیگه نگاه عکسام نمیکنه؟ 

یعنی دلش تنگ نمیشه برام؟ 

میدونید چرا خود کشی نکردم تا الان؟؟؟ چون اون دنیا امیرم نیستش 

چون دورتر میشم ازش 

الان حداقل امید دارم بالاخره میبینمش بهش میرسم 

از چی میترسی؟ مگه نمی گفت بری خودمو میکشم دور شو ببین هنوز دوستت داره یانه.؟  ببین پیگیرت میش ...

باشه اگه پیام داد یا زنگ زد جوابشو نمیدم تا بیشتر پیگیر شه اگه دیدم واقعا اونم حال و روز منو داشت اونوقت جوابشو میدم و همون حرفا رو میزنم که باید قول بده برا همه چی 

اخه همه چی یهو عوض شد بعد اون هنوز پیگیر من هست یعنی اگه مدتی خبری ازم نباشه زنگ میزنه یا پیام میده& ...

خب عزیزم شاید عادی شدی براش ..

چون همیشه در دسترسی میگه خب هر وقت بگم میاد حالا کارامو انجام بدم بعد...

شایدم شاااااید سرش جایی گرمه میگم شاید ..

ولی خب دل نبند مردا بعد ازدواج متعهد نیستن چه برسه تو دوستی.

مامانم همیشه میگه زن نباید عاشق باشه زن عاشق همه چیشو به باد میده و میشکنه اما به مردا هیچی نمیشه

روزای اول ساعت شماری میکردم میگفتم ۲۴ ساعت گذشت هنوز پیام نداده ....۴۸ ساعت گذشت 

ولی الان فقط منتظرم ..منتظرم بیاد

فقط پیگیرم شه 

دلش تنگ شه 

بفهمه چه بلایی سرم اومده 

بعد ک پشیمون شد اونوقت جوابشو میدم

خب عزیزم شاید عادی شدی براش .. چون همیشه در دسترسی میگه خب هر وقت بگم میاد حالا کارامو انجام بدم بع ...

باشه پروفایل و بیوگرافیمو پاک میکنم استوری نمیزارم اصلا فرصت میدم تا اونم دلش برام تنگ شه