2777
2789
عنوان

باز شروع شد (:

154 بازدید | 14 پست

تازه داشت حالم بهتر میشد

تازه لبام داشت میخندید

تازه شبا داشتم با ارامش سرمو رو بالش میزاشتم

ولی باز امدی و حالمو ریختی بهم

عذابم، استرسام، اشکام، دلتنگیام باز شروع شدن

من عاشق نشدم من رسما ۵ ساله دارم جون میدم دارم ذره ذره ازبین میرم... 😔🥺💔

کسی تجربه مشابه داشته؟؟ خوب شدین؟؟ 

حسبی الله♥                                                                 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مگه اون هر وقت بیاد تو باید اجازه بدی حالت بد بشه ؟مگه حال خوب و بد تو وابسته به اونه ؟

انقد عمیق دوستش دارم که انگار وقتی میگم دیگه فراموشش میکنم فقط خودمو گول میزنم🥺

بخدا دارم میمیرم اشکام بند نمیان

حسبی الله♥                                                                 
وعده ی آمدن مده غصه ی هجر بس مرا بر سر آن فزون مکن محنت انتظار هم...

😭😭😭

حسبی الله♥                                                                 
انقد عمیق دوستش دارم که انگار وقتی میگم دیگه فراموشش میکنم فقط خودمو گول میزنم🥺 بخدا دارم میمیرم ا ...

اون اگر خوب بود تورو رها نمی‌کرد 

خودتو ارزشمند بدون و اجازه نده کسی باهات اینکارو بکنه خودتو بیشتر دوست داشته باش 

اون اگر خوب بود تورو رها نمی‌کرد  خودتو ارزشمند بدون و اجازه نده کسی باهات اینکارو بکنه خودتو ...

بنظرتون برم پیش روانشناس فایده ای داره؟ 😔

حسبی الله♥                                                                 
درکت میکنم منم این درد جانسوزو دارم به دوش میکشم از بچگیم خیلی میخواستمش اما نامزدیمون بهم خورد و ح ...

ای وایی عزیزدلم چرا بهم خورد؟ ناراحت شدم برات😭

این عشق چیه اخه مث بیماریع

حسبی الله♥                                                                 
ای وایی عزیزدلم چرا بهم خورد؟ ناراحت شدم برات😭 این عشق چیه اخه مث بیماریع

نذاشتن بهم برسیم

انگار همه ی عالم و آدم دست به دست هم دادن تا عاشقش بشم و وقتی این احساس شکل گرفت همه چی تو هم گره شد و اون ازم دور تر و دورتر شد

درد بی درمونه اولش خیلی شیرینه ولی وای به حال وقتی که اون روی خودشو بهت نشون بده

نذاشتن بهم برسیم انگار همه ی عالم و آدم دست به دست هم دادن تا عاشقش بشم و وقتی این احساس شکل گرفت ه ...

وایی حرفات حرفای منن با بند بند وجودم میفهممت

میشه گاهی اوقات باهم صحبت کنیم؟ اخه کسی که دردتو چشیده باشه بهتر درکت میکنه😔

حسبی الله♥                                                                 
الان پیداش شده؟ میخواد برگرده؟  

قضیش خیلی پیچیدس 

ولی کلا بودنش عذابه نبودشم عذابه 

سریه قضیه ای که من مقصر بودم قهرکرد و به پیامام هیچ جوابی نمیداد کلا جدا ازاین یه عالمه مشکل دیگه هست که داریم... 😕

حسبی الله♥