2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روزی که پسرم بدنیا اومد😍😍😍

💓 اَللّهُمَ صَلِی عَلّی مُحَمَّد وَ آل مُحَمَّد💓            ❤خدا جونم مراقب شوهرم پسرم و کوچولوی تو راهیم باش❤                                            میشه واسه سلامتی خانواده م ی صلوات بفرستین🙏😍💞

شاید اخرین باری که داداشمو دیدم😂

برآی آنها تنهآ نشآنه حیآت،،بخآر گرم نفس هآیشآن است..🖤                                                           عادت، بی‌رحم‌ترین زهر زندگی‌ست. زیرا آهسته وارد می‌شود، در سکوت، کم‌کم رشد می‌کند و از بی‌خبری ما سیراب می‌شود و وقتی کشف می‌کنیم که چطور مسموم ِ آن شده‌ایم، می‌بینیم که هر ذرهٔ بدنمان با آن عجین شده است، می‌بینیم که هر حرکت ما تابع شرایط اوست و هیچ داروئی هم درمانش نمیکند..                                                                           "چیز های بزرگ شروع کوچیکی دارن🔓🌱".                                 

دوران مجردی کاش زندگی دنده عقب داشت کاش برگردیم ب روستامون همه عمه هام عموهام دور هم جمع باشیم

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

وقتی انگشترو دستش کردم و اونم انگشترو دستم کرد و منتظرم بودن دم در بوسیدمش و گفتم هیچوقت درش نیاری هاااا

۲_۳ سال پیش بود الان زندگی هامون جدا شده از هم

ولی انگشتره هنوز دستمونه

نی نی یار تورو جدت کمتر تعلیق کن بخدا دیگه سیم کارت ندارم ای بابا😏😏

روزی که برای آخرین بار مامان بزرگم رو دیدم💔

دلم تنگ است..برای کسی که نمی شود او را خواست..نمی شود او را داشت..فقط می‌شود سخت برای او دلتنگ شد..و در حسرت آغوشش سوخت..💔

روزهای قبل ۱۳ سالگی

از ۱۴ سالگی تا حالا همش برام تلخ بوده

اما ۱۶ سالم که بود شب یلدا..تالار جشن گرفتیم همه خانواده خودمون و..بهترینش این بود کراشم که فامیل دور بود اما نزدیک نمیتونم چطور بگم‌ اونشب.بهم گفت دوسم داره 

لطفا امضام ، خواهش میکنم امضام🙏

اگه سرشار از انرژی منفی هستی تو تاپیک من کامنت نزار . ۲۳/۷ میتونه 

منم😕😕

بیا بغلم🫂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻