2777
2789
عنوان

خواهش میکنم یه لحظه بیان

118 بازدید | 9 پست

چند روزی به دلم بد جور افتاده که خواهرم میمیره  و خبر مرگش میاد بدجور تو دلم افتاده دو هفته قبلش دختر عمه جوانم فوت شده به شدت ناراحت شدم تو رو خدا بیان بگین اگه یه چیزی تو دل انسان بیفته اتفاق میفته تو دنیای واقعی نگرانم 

هر وقت فکرت رفت سمت این چیزا صلوات بفرست

دلم تنگ است..برای کسی که نمی شود او را خواست..نمی شود او را داشت..فقط می‌شود سخت برای او دلتنگ شد..و در حسرت آغوشش سوخت..💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول اینکه خدانکنه ولی عزیزم آدم به هرچیزی یقین داشته باشه و از هرچیزی بترسه ممکنه براش پیش بیاد بهتره به چیزای خوب فکر کنی و کلا این فکرا رو از سرت دور کنی چون اینجوری روحیه ات داغون میشه و عمر هم دست خداست بیا از فکر و خیالش بیرون 

تو دلت بد راه نده عزیزم 

حتما از شدت ناراحتی دختر عمتون اینطوری به دلت اقتاده و ترس از دست دادنشو داری

ذهنتو با چیزای خوب مشغول کن

انرژی منفی رو سعی کن دور کنی

چون هر چی بگی ممکنه با انرژی جذب خودت کنی 

ایشالله چیزی نمیشه

من هیچ وقت به این چیزا فکر نمیکنم چند روزی بدجور تو دلم افتاده که خواهرم میمیره دو تا بچه داره ممکنه از فوت دختر عمه باشه چون خیلی ناراحت شدم به نظرتون اتفاق میفته دلم اشوبه تو رو خدا راهنمایی کنید

فردا نیمه شعبان هست از امام مهدی میخام که این حس بد و هولناک از من بگیره و ارام بشم فردا تصمیم گرفتم روزه بگیرم اخه میدونید یهویی خبر مرگ رو گفتن ترس تو دلم مونده ممکنه از این باشه 

عزیزم به محضی که این فکر اومد سمتت ایت الکرسی بخون و سریع خودتو سرگرم کن افکار منفی از خودت دور کن ا ...

خیلی ممنون و متشکرم خدا حفظتون کنه ایت الکرسی خوندم کمی اروم شدم