بچه ها من کنکور اولم چیززیادی نخوندم و خب گند زدم کنکور دی ماه خوندم امادرست و دقیق نخوندم و بازم گندزدم اما خب از قبلیه بهترشد تجربیم پزشکی میخوام حس میکنم صدمو دارم میذارم ولی باز ازمونارو خراب میکنم نمیدونم چی کنم
کل زندگیمو بسنده کردم به دو حرف ۱:شانس مال کسیه ک تا اخرین لحظه تلاش میکنه۲:پایان همه چیز خوبه اگر پایان چیزی بدشد نگرانش نباش چون اون پایانش نیست😁
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
از این هفته روزی ۱۵ ساعت بخونی مغزتم خوب باشه یعنی یه چیزیو یبار بخونی دیگه تا اخر عمر یادت ب ...
۱۵ساعت چ خبره روزی ۱۰ساعتم بخونم خوب خوب موفق میشم من دانش اموز خوبی بودم معدلم بالاس درسم خوبه خیلی خوب میفهمم اما حتی اگر خیلی بخونی یک جا رو غلط بری باختی تجربه ثابت کرده منم دارک تو این مدت کم تمام نقصامو برطرف میکنم
کل زندگیمو بسنده کردم به دو حرف ۱:شانس مال کسیه ک تا اخرین لحظه تلاش میکنه۲:پایان همه چیز خوبه اگر پایان چیزی بدشد نگرانش نباش چون اون پایانش نیست😁
https://t.me/+LKHXzeVsknAzZjQ0 این گروه مشاور رایگان تا دلت بخواد قبولی داشته برنامه هم داده ...
بازنمیشه برام
من خودم مشاور دارم کلی هم پول دادم خدایی راضیم خیلی نقص هام برطرف شده ولی خب بازم ی ترسی تو دلم هست ک میدونم نباید باشه ولی نمیدونم چطور بیرونش کنم. یا تلقین یا چی.هرچقدرم تلقین میکنم ب خودم باز ته ته فکرم یکمی ترس دارم