2777
2789
عنوان

عشق هم انقدر بی جنبه میشه؟؟؟

228 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها الان من مقصرم یا اون 

الان چندین ماه حدودا ع بهار برام یه پالت سفارش داده عاشق این پالت ارایشی بودم خیلی خوشگل بود هیچ جا پیدا نکردم دو بار پست اورد خونه نبود برگشت زدن دیرو بعد کلی التماس گفتم پاشه بره بگیره یا اینکه خودم بگردم پیدا کنم ع ساعت یک ظهر دیروز تا غروب جوابمو نداد گفت نت قطعه خب چرا زنگ میزدم جواب نمی داد به شدت عصبی بودم امرو تا گوشیو برداشت گفتم مرده شورتو ببرن با پالت گرفتنت و قطع کردم نگاه چی گفته 

M..sh:
مرده شور منو ببره ؟؟ باش 😘 مررسی بابت ابراز احساساتت

مرده شور ببرتم

چه حرف زیبایی عه عشقم شنیدم عاااا دوروزه تو قلبم آشوبه

مرده شور ببرتت😔😔😔 باش ببره

ضمنا تو بهم گفتی مرده شور ببرتت .. خدافسسسسی

ما قراره چند ماه دیگه بریم سر زندگیمون من حق داشتم عصبی شم فکر کردم چیزیش شده الانم چصه حرف نمیزنه و زنگ میزنم ج نمیده اون بی جنبس یا من مشکل دارم

اهمیت نده زیاد دورشو گرفتی دور برداشته همه ی مردا همینن👩🏿‍🦯نامزد منم گاهی اوقات همینطوری بیخیالش ک میشم زنگ نمیزنم خودش زنگ میزنه

خدایا برایم بخواه که بشود،برسد،بیاید،درست شود،خوب شود،خوبِ خوب
اهمیت نده زیاد دورشو گرفتی دور برداشته همه ی مردا همینن👩🏿‍🦯نامزد منم گاهی اوقات همینطوری بیخیالش ...

میتونی بری تاپیک های قبلو بخونی حدودا ده روز هیچ خبری ازش نداشتم بار بخشیدمش یه کلمه حرف زدم درجا برخورده بهش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید سرش شلوغ بوده اعصابش خرد بوده.. ولی ادبش کن.راحت نگذر از این حرفش.یه مدت بی محلی کن بگو بی احترامی کردی همه چی تمومهو فلان.اگه الان سریع ببخشیش عادت میکنه پس فردا یه چیز بدتر میگه بهت.الان بهش فکر نکن اعصابتو بهم نریز.برو یه موزیک شاد بزار برقص یا ورزش کن.بعدشم یه کیکی چیزی بپز.خلاصه که خودتو سرگرم کن و به زندگیت برس

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
میتونی بری تاپیک های قبلو بخونی حدودا ده روز هیچ خبری ازش نداشتم بار بخشیدمش یه کلمه حرف زدم درجا بر ...

نمیدونم مردا چرا اینطورین نامزد منم همیتطوریه ی هفته کلا قهر ن من زنگ میزنم ن اون تا خودش بیاد جلو

البته ما دعوامون ک میشه اون میگه عصبیم چیزی نگو اروم بشم من نمیتونم بدتر همچی میگم😐قهرمون میشه ی هفته بعدش میاد

کلا زیاد نباید بهشون رو بدی بیخیال باش حساسیتتو کمتر کن

خدایا برایم بخواه که بشود،برسد،بیاید،درست شود،خوب شود،خوبِ خوب

خب اسی خوشگله حرف بدی بهش زدی عزیزم.نباید انقدر عصبانی شی سر هر چیزی و دوم اینکه احترامشو باید نگه داری.الانم تو باید بری منت کشی چون مقصری.بهش بگو روز قبلش این کلمه رو از کسی شنیده بودم هی تو ذهنم تکرار میشد برا همین بدون فکر به تو گفتم.وگرنه تو خودت میدونی چقدر برام عزیزی.. بعد از اینکه این حرف و زدم از ناراحتی یه لقمه غذا از گلوم پایین نرفته..

یه مهر ماهیه شیطون دانشجوی فرهنگیان هستم.اگه سوالی داشتین در خدمتم
عا دمت گرم فقط بنظرت بگم کی گفته 

خب بستگی داره رابطتتون در چ حد باشه؟ 

کاملا جدیه؟ عقد کردیذ؟ 

لایک نکن لطفا💜 اگه اتفاقی چشمت به امضام خورد یه صلوات در راه خواسته ام میفرستی