2777
2789
عنوان

نظرتون درباره پسری که ...

166 بازدید | 18 پست

نظرتون درباره پسری که تو پروفایلش مینویسه my love فلانی با یه قلب کنارش چیه ؟ یعنی رابطشون خیلی جدیه؟

کاربریم که مال سال ۹۹ بود رو ترکوندن فقط چون یه آقا تو یه تاپیک میگفتن مرد حق داره پوشش زن رو تعیین کنه و من با این قضیه مخالفت (سخت) نشون دادم😎خوشحالم حداقل چون جفتمون ترکیدیم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ینی نو بلوغه هنوز 

۲۷ سالشه.  قبلا یبار اینکار رو کرده بود چند سال پیش به خودم گفته بود میخواد حرص ینفر رو درارع حالا نمیدونم واقعا حالم بده

کاربریم که مال سال ۹۹ بود رو ترکوندن فقط چون یه آقا تو یه تاپیک میگفتن مرد حق داره پوشش زن رو تعیین کنه و من با این قضیه مخالفت (سخت) نشون دادم😎خوشحالم حداقل چون جفتمون ترکیدیم😍

ملومه ک جدیه :/

خودِ عزیزم؛امیدوارم اون اتفاقی که منتظرشی به زودی رقم بخوره، انقد غیرمنتظره که مجبور شی یجا بشینی تا از شُک‌اش درای، یه لبخند واقعی بزنی و بیای بگی بلاخره اتفاق افتاد🍊☺
لطفا خانه خراب کن نباشید اون دختره هم دل داره

چی میگی من حالم بده تو هم میای بدترش میکنی 

۲۷ سالشه.  قبلا یبار اینکار رو کرده بود چند سال پیش به خودم گفته بود میخواد حرص ینفر رو درارع ح ...

اکس من با اکانت فیک تو پیجمه 

هر ماه از این چرتو پرت ها میزنه تو بیو 

تهشم ۱ هفته میزنه love just mom :/ 

ینی هنوز به بلوغ نرسیده 

اونم ۲۵ سالشه 

من ارگ بم ُ خشت به خشتم متلاشی                             تو نقش جهان هر وجبت ترمه و کاشی

۲۷ سالشه.  قبلا یبار اینکار رو کرده بود چند سال پیش به خودم گفته بود میخواد حرص ینفر رو درارع ح ...

وای اصلا به اسم پروف گذاشتنو اینا نیست

اتفاقا اینایی که خیلی اطوار میان یا رابطه ای درکار نیست

یا اینکه رابطه هست ولی خیلی سطحی و بخاطر پزشه

کلا اینو بیو گذاشتنو پروف ست کردنو اینا اصلا دلیلی بر رابطه جدی نیستن 

کارای زیر ۲۰ ساله هاست که بالای ۲۰ انجامش بده یا به بلوغ فکری نرسیده و عاشقی میکنه که قابل اتکا نیست

یام کلا داره ادا میاد