2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه سنتی باشه نه

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
تویه همچین شرایطیم اره قبولش کردم  چون میدونم ازپسش برمیاد ،ولی اگه تصمیم داری زود بری سرخونه ...

دقیقا مطمئن باش همچین مردی آینده روشنی داره چون از زحمت کشیده ی خودشه شاید کم باشه اما واقعا اون پول حلاله حلال

عزیزم مهم نظر شماس نه بقیه چون تو این موارد همه از دید خودشون میگن

شاید یه نفر از بچگی از لحاظ مالی توی رفاه کامل بوده ولی از اون طرف کمبود محبت داره خوب اون الان میگه اره قبول میکردم

شاید یه نفر برعکس این قضیه باشه و بگه ن

آره چون اکثر پدر و مادر ها هم از همچنین جایی شروع کردن 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

من با همچین مردی ازدواج کردم ولی هنوز دانشجو🙃

آرایشگر هم هست، به امید سرباز معلمیش که میشه،چون باش بازنشسته میشه اینم میبرم جاش،

باید امید داشته باشی✨

❣️خدا عشق است و مادر کعبه عشق❣️محمد اسم پسرم هست

نه چون اونجوری باید دو نفری بدوییم و به هیچ جا نرسیم، ترجیح میدم تنهایی بدوم و به هیچ جا نرسم :(

دختران شاد، زیباترین دختران هستند :)                           وقتی به تو خیانت می‌کنند، انگار بازوهایت را قطع کرده‌اند؛ می‌توانی آن‌ها را ببخشی اما نمی‌توانی در آغوششان بگیری.       تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیب نمی‌زند، توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.