2777
2789
عنوان

تجربه من از رژیم غذایی

894 بازدید | 22 پست

سلام سلام 😁

پارسال ماه رمضون رژمو شروع کردم .. 15 سالم بود قدم 168 وزنمم 66 بود دوس داشتم ب 58 برسم .. تا اخر رمضون به 61 رسوندم خودمو و واقعا اندامم عالی شد 

امسالم میخوام شروع کنم رژیمو البته از الان ک قبل از رمضونه که وزن بیشتری کم کنم ..

خب رژیمم اینطوری بود که روزانه 1000 کالری میخوردم معدم جوری کوچیک شد که 1000 زیاد بود برام 😑😂 افطار هرچی ک بود میخوردم ولی به اندازه کم .. فکرشو بکنید گوشیم همیشه باهام سر سفره بود هر قاشقی از هرچیزی ک میخوردم برنج سالاد و... تو برنامه مانکن ثبت میکردم 🤣🤣خونوادم همش مسخرم میکردن

فقط خرما عسلی میخوردم خوراکی چیپس واینا اصللااا

ولی بعد از رمضون عید فطر رو ترکوندم مث ندیده ها خوردم 🤣🤣🤣 و از پارسال اخرین روز رمضون تا همین امروز خودمو وزن نکردم و الان ک وزن کردم دیدم عه باز شدم 66.40 😂 ولی خوبه هاا 5 کیلو کم کردم .. راستی روزی 45 دقیقه ورزش میکردم. 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چه فایده داره وقتی که دوباره وزنت بالا میره؟؟؟

کلا میزان غذایی که میخوری رو باید برای همیشه عوض کنی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

واای چخبرههه

😁اخه من خیلییی دیر لاغر میشم، تو برنامه مانکن هدفو ک ثبت کردم زد رو۴۵٠ منم دیگ نگهش داشتم

روزی چندبار هر بار پنج دیقه تند تند درجا میزنم، پهلوهام و گوشتای اطراف کمرم خیلی کم شدن

🦋🌱
😁اخه من خیلییی دیر لاغر میشم، تو برنامه مانکن هدفو ک ثبت کردم زد رو۴۵٠ منم دیگ نگهش داشتم روزی چند ...

دقیقا چی میخوری از صبح تا شب؟؟؟

چند وقته که روزی ۴۵۰ کاالری میخوری؟؟؟

فکر کنم میخوای خودکشی کنی

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

چه فایده داره وقتی که دوباره وزنت بالا میره؟؟؟ کلا میزان غذایی که میخوری رو باید برای همیشه عوض کنی

دقیقا دیگه این بار میخوام شروع کنم که دیگه برنگردم 😭

رژییم توی این سن خریت محضه البته دور از جون شما العان داغی نمیفهمی

شکم وپهلو دارم اگه از الان به خودم نرسم بزرگ ک شدم چاق تر میشم چون استعدادشو دارم 

دقیقا دیگه این بار میخوام شروع کنم که دیگه برنگردم 😭

آفرین 

سبک تغذیه رو تغییر بده

به قول باکلاسااااا کلا لایف ستایل رو عوض کن

موفق باشی  

😁اخه من خیلییی دیر لاغر میشم، تو برنامه مانکن هدفو ک ثبت کردم زد رو۴۵٠ منم دیگ نگهش داشتم روزی چند ...

ضر داره برات خوب موهات میریزه واینا اشتباهه حتما تنظیمات رو خوب نزدی تو برنامه وگرنه این مقدار کالریو نمیزد برات .. کممممه کم باید 1000 باشه

دقیقا چی میخوری از صبح تا شب؟؟؟ چند وقته که روزی ۴۵۰ کاالری میخوری؟؟؟ فکر کنم میخوای خودکشی کنی

دقیق نمیدونم چند روزه ولی ی دو یا سه هفته ای میشه

برنج مثلا کم میخورم اگرم بخورم ۴قاشق، سرخ کردنی کنار گذاشتم، خیلییییی کم میخورم، شیرینی جات کنار گذاشتم، نون نصف یا اندازه کف دست،،،،، بیشتر پختنی میخورم،،، هرچیزی بخام بخورم میزنم برنامه مانکن ببینم کالریش چنده، نوشابه و اینا کنار فقط اب و....... 

خودکشی ک ن😂اخه دیر لاغر میشم،،، مثلا دیروز از صبح ک پاشدم تا شب موقع شام فقط ی ادامس خوردم، بعد چند لقمه شام خوردم

🦋🌱