2777
2789
عنوان

کیا خسته شدن از خونه تکونی😭😭😭

493 بازدید | 37 پست

دیگه انرژیم تموم شده خونه هم بهم ریخته است آخه کمد لباس مامان بابام مونده می‌دونم بابام بیاد خونه میگه هنوز جمع نشده که😑آخه پدره من  مگه به این راحتی میشه یه خونه رو کلا تمیز کرد😩😭😭😭😭

امثال مسیولیت خونه تکونی رو به عهده گرفتم ولی خسته شدمممممم😭😭😭

خانم های خونه دار مخصوصا اونایی که مامان بچه کوچولو هستین چطور این همه کار میکنید🥺❤️باید هرماه روزه مادر داشته باشیم😂❤️

حتی اینم نتونست انرژیم رو برگردونه😭😭😭😭

برای........تو بنویس❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من هفته بعدشروع میکنم 🤣

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

🤩😂

منم خسته شدم هیچ کار نکردم 😐

انشالله خدا دامن همه منتظرارو سبز کنه یدونه براشون صلوات بفرستین🙃منم منتطر بودم خدا بهم یه تو دلی داد برا سالم و صالح بودن نی نی منم دعا کنید وصلوات بفرستین 

سخت نگیر من هنوز کابینتام مونده فقط دو تا اتاق خواب تمیز کردم و پرده شستم.

مبل و فرش رو گذاشتم واسه بعد از عید بدم بیرون بشورن

مونده کابینت و سرویس ها و تراس که فعلا حسش نیس

هفته دیگه هم قراره برم کمک مامانم 

الهی به امید خودت...  
من تقریبا تمومه،دیروز موقع کار قلبم درد گرفت و امروز رفتم متخصص گفت دریچه میترال شل شده😔

عزیزم🥺❤️مراقب خودت باش 

برای منم دیگه تمومه ولی خسته و کلافه ام میخوام جیغ بزنم

برای........تو بنویس❤️