2777
2789

خلاصه بگم 8سال عروسی کردم هیچی بنامم ندارم نه طلایی نه پولی نه حسابی صفره صفرم چرا چون پدر مادر کثیف دارم شنیدم پدر و مادرم کلا هم همه چی بنام خودشون کردن حاضرن بندازن دور به بچه ها ندن عقیدشونه بچه نباید چیزی بهش برسه زرنگه خودش بره واسه خودش جمع کنه  از خانوادمم هیچی بهم نمی‌رسه ... شوهرم دیده اینجوری اونم راه اونارو پیش گرفته از شوهرمم هیچی بهم نمی‌رسه چون بچه ندارم فعلا هم نمخواد حالا نکته مهمتر که خانوادم اگه من بمیرم میتونن مهریه منو از شوهرم طلب کنن خانوادم بهم ارث نمی‌دن ولی می‌دونم می‌خوام هر وقت من بمیرم بیان دنبال ارث از شوهرم ... شوهرمم ترسیده میگه باید مهریتو صفر کنی منم برم صفر کنم فردا روز شوهرم نباشه همه چیزش مال خانوادشه چون بچم ندارم ... مهریمو صفر کنم فردا روز شوهرم نباشه خانوداش بهم حمله کردن حداقل سر مهریه بتونم حقمو‌ بگیرم ... دلم شکسته خانوادم میخوان هیچی بهم نرسه شوهرمم ترسیده بدبخت ...  دارم آتیش میگیرم زنده هستم خانوادم فقط بفکر خودشونن و با فکرای شومشون آینده منم خراب کردن شوهر منم فهمیده ترسیده دوسم داره میگه یه وقت تو نباشی نمی‌خوام مال و اموال منو بگیرن چون دخترشونو گرفتم منم ترسیدم بمیرم خانوادم بیان این حرکت زشتو بزنن فکرمو درگیر کردن مقصرم اونا هستن ما اصلا به این چیزا فکر نمی‌کنیم خانودام این حرفا و کارو گفتن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

البته دور از جونت 

به شوهرت بگو ، مواظبم باش تا نمیرم 😐

کانال رشد فردی و شخصیتی ، خوشحال میشم اونجا ببینمتون 🙂✌🏻❤️منتظر حضور گرمتون هستم میخوایم کنار هم پیشرفت کنیم و به تکامل برسیم 🌱اگه پادکست ، کتاب ، فیلم انگیزشی ، یا دوره روانشناسی داشتین برام بفرستینhttps://t.me/roshdfardi_sisi

خب الان خانواده من چیزی به اسم من نزدن این طبعیع قرار نیست چیزی به اسم من باشه  حالا تو اینده کلا بچه نمیاری مگع کلا قید همه چی رو زدی

این دنیا از بدو تولدم بامن و خانواده ام خوب تا نکرد از بچگی وقتی نه سالم بود مادرم رو از دست دادم بدبختیهامون شروع شد دبگه رنگ ارامش رو ندیدبم تا الان که ۳۴ سالمه هرکی امضامو خوند واسه ارامش دلم یک شب منم مثل بقیه ادما راحت بخابم بگم خداروشکر مشکلاتمون تموم شد نفس راحت بکشم ۲۸ساله یادم رفته چطور 

مالی که پدرو مادرت به دست اوردن مال خودشونه دوست داشتن میدن نداشتنم نمیدن اصلا بهش فک نکن خانواده منم همینن ولی من ناراحت نیستم بیخیال فقط به اسم پسر میکنن

تاریخ مرگتو خودت یا شوهرت پیش بینی کردید؟به چه چیزایی فکر میکنیدا زندگیتو بکن به کامتون فقط تلخ میشه لذت ببر از زندگیت مهریه هم حقته

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم 

یاقمر بنی هاشم 

این دیگه چی بود من خوندم😳

خواهر جان مطمئنی ؟ آخه مگه میشه شما از پوست و‌گوشت و خون اونایی.

ببین من آدمیم مهریه هیچ ارزشی برام نداره ولی حالا که اینجوریه ی قرونشم نبخش.اصلا اگه شوهرت پولداره بگو همین الان مهریمو میخوام والله بگیر واسه خودت ملک بخر برو سفر خرج کن بریز بپاش چراناخودت زنده ای کیفشو نکنی؟

ولی واقعا نمیدونستم بعداز فوت زن میشه مهریشو طلب کرد🙄

حالا کی گفته قراره حتما شما دور از جون زودتر از پدر و مادرت فوت کنی؟

اگه انقد نگرانی بجای اینکه مهریتو ببخشی برو پیش یه وکیل وصیت نامه تنظیم کن که بعد از مرگم وراثم حقی به مهریه من ندارن تموم شد و رفت

چیو میخوای ثابت کنی؟کیو میخوای قانع کنی؟بیخیال!واسه خودت زندگی کن😇

بگو مهریه مو میبخشم به شرطی که خونه ای چیزی برام صلح عمر کنی یعنی اگه خودش زودتر مرد خونه برا شما بشه اصلا خجالت هم نکش رک بگو اون چرا به فکر بعد مرگ شماست شما هم باش بگو مهریه رو ببخشم تو مردی آواره بشم حتما قرارداد صلح عمر رو بدون حق فسخ بزنه البته اگه قصد جدایی نداشته باشه که مهریه رو میخواد تو ببخشی

به زمانبدی خدا اعتماد کن٬ اون هر چیزی رو به قشنگ ترین حالت ممکن بهت میده.                ولی در زمان خودش...