2777
2789
عنوان

اونایی که پروتئین تراپی کردن بیان

729 بازدید | 42 پست

میشه عکس قبل و بدتون و بزارید البته بعد منظورم این نیست که وقتی تازه انجام دادید بعد از اینکه حموم رفتید و اینا ارایشگره اول بهم گفت صافی داره بعدش گفت ۲۰ تا ۳۰ درصد اگه میشه عکس موهاتون و بزارید ببینم ممنون چون من موهام خیلی وزه

بعد چند بار شکست توی رژیم  اینبار میخوام بترکونم  هرکی ایده ای حرفی سخنی داشت  یا تاپیک دراین مورد دید تگم کنه انگیزه بگیرم گروهم داریم هرکی خواست بگه لینک بدم به امید روزی که بتونم به خواسته هام برسم اولیش لاغری که کسایی که مسخرم کردن اینبار برام ذوق کنن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم پروتئین تراپی فقط مورو احیا میکنه صاف نمیکنه، صافی میخوای باید کراتین کنی، کراتین هم یه جای خیلی خوب و درجه یک باید بری، رسیدگی هم داره

😆😘😢😶😅😐😭😍😂😃😙😋😒😪😫🤒😷😟😤😞😲😖😜😕

برای من لخته ولی ارگان ماثک مو بدون سولفات نگرفتم گفت تو مروتئین تراپیت کراتین ریختم و موادش بنفش بود خواهدم یکی دیگه تو همون یالن کراتین کرد یک هفته نشد از لختی دراومد مواد بنفص بود برو

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

یعنی میشه اول یه پروتئین تراپی کرد بعدش کراتین بخاطر صافیش؟؟؟

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

اره میشه، یه روش هم هست کراتینو پروتئین ترکیبی کار میکنن

اوکی مرسی عزیزم ⚘🌹💕

نمیدونم چیشده که امضام پاک شده🤔      پس دوباره میذارم..   امروز جمعه ۱۱/۳/۱۴۰۳ بازم از نی نی سایتی های عزیز میخوام برای رسیدن به عشقم و خوشبختیمون دعا کنن ..زیاد خوندم که میگن دعای نی نی سایتی ها در حق آدم قبول میشه .با دل های پاکتون لطفا واسم دعا کنید .ممنون ❣🌹                                              دوستان برام دعا کنید اون چیزی که تو ذهنمه درست نباشه ..دعا کنید امیدم ناامید نشه ،به عشقم برسم و خوشبخت بشیم .دعا کنید راه درست رو پیدا کنم‌.اگه دوست داشتین لایک کنید و بهم بگید  براتون آیت الکرسی میخونم ..

ببخشید کسی اینجا بوتاکس انجام داده؟بوتاکس مو منظورمه به من گفتن درصد صافی اون بیشتره..میشه راهنماییم کنید ریزش نمیاره؟ هزینه هم بهم گفت۲/۲۰۰

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))