2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مطمن باشید دعای همتون دونه به دونه میخونم انشالله همتون به خواسته ها تون برسید

التماس دعا❤🌱

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

عزیزم بسلامتی و دلخوش 

لطفا برای همه بیماران در درجه اول دعا کن .آفا محمد ک بیمار  نازنین ۱۳۷۲ دعا کن خوب خوب بشن.  

دعا برای همه ناامیدان

پیشاپیش ممنون و زیارتتون قبول 

مراقب خودت باش . خوش بگذره

گروهی توی ایتا هست در خصوص مشکلات چشمی مثل کلوبوم لرزش میکروفتا ......در صورت تمایل درخواست دوستی بدبد 

توروخدا اگه ممکنه برای من دعا کن دخترم سلامت و به موقع به دنیا بیاد خیلی غصه شو خوردم سختی کشیدم توروخدا ب امام حسین و حضرت عباس بگو بطلبه ماهم سه تایی بریم🥺😭

سلاممو ب آقاهامون امام حسین علیه السلام و حضرت ابالفضل العباس علیه السلام و حضرت علی اکبر علیه السلام و حضرت علی اصغر علیه السلام برسون❤❤❤❤

بهشون بگو واسطه بشن پیش خدا برای سلامتی و تعجیل در ظهور و فرج آقا امام زمان عج و سلامتی خودم و خانوادم و رسیدن ب حاجتم ب امید خدا🙏🙏❤❤

هر جایی از عراق رفتی سلاممو ب امامان بزرگوارم برسون💚❤

الهی ک حاجت روا بشی مهربونم🙏🙏

اسمم نازنین

میشه هر کی امضام رو دید واسه رسیدن ب حاجت دلم ۵ تا صلوات بفرسته و هدیه کنه ب امام زمان عج 💚🌼...حاجت روا بشین مهربونا 🌸🌼💚

واسه منم دعا کن اسمم فرشته هست واسه سالم سالم بدنیا اومدن نی نیم و عاقبت بخیریش ،واسه پیشرفت کاری و مالی شوهرم که به آرزوهاش برسه به زودی اسمش رضا ست ،واسه سلامتی مامان و بابام و شفای خواهرم،واسه دو تا معجزهای که منتظرم اتفاق بیفتن سلام منو به امام حسین ع برسون بگو فرشته گفت تورو به دستای بریده برادر باوفات ابوالفضل العباس قسم میدم دست رد به سینم نزن من منتظرم خیلی دعا کردم در خونه تو به روی همه بازه قمربنی هاشم پیشت آبرو داره تورو به دستای بریده ابوالفضل العباس ع و دستای کوچولوی علی اصغرت منو دریاب یا امام حسین به حرمت دستای این دو عزیز که بهشون قسمت دادم دستمو بگیر 

السلام علیک یا اباعبدالله ع السلام علیک یا ابوالفضل العباس ع

مامان دو تا پسر خوشگل😍😍یکی آسمونی😭😭😭یکی زمینی 🥰😍🤩😘

برام دعا کن به سلامتی زایمان کنم و‌بچمو با لب خندون بغل بگیرم و سالم و سلامت باشه در پناه حق

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞

خوشبحالتون نیمه شعبان اونجایین🥺ماهم داریم میریم ۲۷ به امیدخدا سال تحویل باشیم اونجا‌...خدایا یعنی من میشه ببینم بین الحرمینتو🥺🥺🙏🏽التماس دعا خیلیییییی میشه برای دخترم مهرسا دعاکنی؟نیمه شعبانه.دخترم پارسال این نوقع شیمی درمانی می شد🥺دعاکن دیگه تموم شده باشه مریضی لز بدن نازنینش.ممنونم ازت