سلام عزیزم ،سفرتون بی خطر،لطفا برای عافیت و عاقبت به خیری همه خصوصا پدر و مادر و برادر و خواهرم و بچه هام و خودم دعا کنید ،دعا کنید زندگی برادرم از هم نپاشه و حالش خوب بشه
این روزها خیلی نگران خانواده ام هستم خدایااا خودت گره از مشکلاتشون باز کن. اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم
سلام وقت به خیر. اول از همه که خیلی براتون خوشحالم که میخواین برین کربلا ایشالا که بهترین سفر عمرتون باشه و کلی بهتون خوش بگذره ، سلام ما رو هم به امام حسین جان برسونید منم با خانواده ام مهرماه میخوام برم کربلا لطفا دعا کنید که ایشالا مشکلی پیش نیاد و بریم.
خدا پشت و پناهتون😊
نیمچه خیاطم 🪡🧵✂️و یه کارگاه فسقلی دارم 😁ورزش های مورد علاقم ایروبیک و شنا🏃♀️ درمن دختری ساز امیدواری مینوازد👸 💅💄 اگر میتوانید بابت کاری که دوست دارید پول دریافت کنید، هر فیش حقوقی یک جایزه است🧚♀️💰💳 سوره واقعه و دعای استغفار ۷۰بندی حضرت امیرالمومنین ❤معجزه میکنه و روزی رو چند برابر میکنه من که خیلی نتیجه دیدم تو هم شروع کن به خوندنش تا برکتش تو زندگیت سرازیر بشه
خوش به سعادتون ، انشالله به سلامتی بریم و برگردید، لطفا وقتی رسیدن بین الحرمین، به آقا بگید مامان آسنا هنوز منتظره جوابه، جوابشو بدید،شفاشو بدید،التماس دعا،ممنونم ازتون
🌹❤️برای سلامتی و ظهور آقا صاحب الزمان" عج" صلوات میفرستی؟❤️🌹 ممنونم
سلام عزیزم خوش به سعادتت، زیارتت قبول، عزیز جان لطفا برای ظهور آقا خیلی دعا کنید،برای عاقبت بخیری جوون ها مون، هرکس فرزند میخواد فرزند سالم و صالح بهش بده، اونایی تو راهی دارن سالم بیاد بغلشون، برای حاجت روایی من و خانوادم هم دعا کن،
به آقا بگو صدای محدثه رو هم بشنوه، مگه من چندتا امام حسین دارم😭
🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علیدوست بخواه🖤🖤 Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیکهای خودم بپرسید. من خوشحال میشم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمیتونم همه اعلانهام رو چک کنم.