2777
2789
عنوان

فرم بینی با ژل و فیلر و نخ

1444 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها 

میخوام فرم بینی م رو با ژل و نخ و فیلر تغییر بدم

شوهرم اصلا راضی به عمل زیبایی نمیشه میگه همینجوری پسندیدمت نمیخوام بری عمل کنی😅 ولی خودم خیلی دوست دارم فرم بینی م رو تغییر بدم و درستش کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ندیدم کسی راضی باشه اکثرا زود از بین میره اثرش یا اصلا اثر خاصی نداره

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

من انجام دادم چهار سال پیش جای معتبر و خوب هم رفتم هی رفتم ژلا باعث شد بینیم پهن شه جای نخ ها اذیتم میکرد بینیم بزرگ تر و زشت تر شد دیگ همه بهم نیگفتن زشت شدم مجبور شدم عمل کردم و الان پشیمونم بخاطر اون همه پولی ک خرج لیفت میکردم کاش زودتر عمل میکردم من اخه میترسیدم از عمل

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊
توی سایت که خیلی عکسای قبل و بعدش خوب میشه!

تو سایت جایی ک من رفتم از عکساش از عمل زیبا تر بود من هنوز هم ک سه ساله عمل کردم جای خالیه نخ ها رو پیشونیم دیده میشه

اصن کی دیده که شب بمونه!؟😊
من انجام دادم چهار سال پیش جای معتبر و خوب هم رفتم هی رفتم ژلا باعث شد بینیم پهن شه جای نخ ها اذیتم ...

من اصلا نمی ترسم ولی شوهرم به هیچ وجه راضی نمیشه با اینکه میگم پولشو خودم میدم