2777
2789
عنوان

علت بی حسی واژن

16702 بازدید | 30 پست

سلام دوستان کسی هست بعد ازدواجش تو رابطه واژنش حسی نداشته باشه ببینید من هم با علاقه ازدواج کردم هم همسرم معاشقه میکنه اما از دخول اصلا لذت نمیبرم اونجور که خانوما تعریف میکنن رابطه خیلی لذت داره حقیقتا برا من ایجور نیس دکتر هم رفتم بهم گفتش خونرسانی نداره واژنت من نمیفهمم دقیقا منظورش چیه در ضمن من عفونت قارچی دارم ولی کلی دارو میخورم هنوز کامل رفع نشده 

زنا تو رابطه جنسی یا تحریک کلیتورال میشن یا واژینال

شما اگه واژینال نیستید به همسرتون توضیح بدید از چه چیزی لذت می‌برید رابطه ج‌نسی باید دوطرفه باشه

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
زنا تو رابطه جنسی یا تحریک کلیتورال میشن یا واژینال شما اگه واژینال نیستید به همسرتون توضیح بدید از ...

خیلی اذیتم فک میکنم اونجور ک باید نیست فک میکنم مشکلی دارم که از دخول به ارگاسم نمیرسم شوهرم اذیت چون اون دوس داره منم لذت ببرم بالاخره رو حس اونم تاثیر میذاره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زنا تو رابطه جنسی یا تحریک کلیتورال میشن یا واژینال شما اگه واژینال نیستید به همسرتون توضیح بدید از ...

همسرم میگه ارگاسم رسیدن کلیتوریس اشتباهه ادم باید از دخول لذت ببره

همسرم میگه ارگاسم رسیدن کلیتوریس اشتباهه ادم باید از دخول لذت ببره

بیشتر خانما از طریق واژن به ارگا‌سم نمیرسن این چه منطقیه داره شوهرتون😐

به نظرم به یه س‌.کس تراپ مراجعه کنید

واسه نفرتی که تو دل همه جا دادی واسه رسیدن به همین لحظات پایانی،این یکیم واسه فقر تحمیلی حوادث طبیعی واسه هر تبیعضی که فک بکنی واسه تبیعدی واسه پیروزیه جلو پلیدی🙃🤍
بیشتر خانما از طریق واژن به ارگا‌سم نمیرسن این چه منطقیه داره شوهرتون😐 به نظرم به یه س‌.کس تراپ مر ...

راست میگین پس اینایی ک تعریف میکنن از دخولاشون میگن میمیریم از لذت چرا ما مث اونا نیستیم 🥺اخه دکترمم گف غیر طبیعیه ادم باید از دخول لذت ببره 

منم مثل توام انقد حسرت میخورم که چرا از دخول  لذت نمیبرم

بخاطر همینم از همون روز اول ازدواج که تا الان میشه چهار سال هرگز ب شوهرم نگفتم و همش الکی میگم ارضا میشم ورحابیکه از تحریک کلیتوریس ارضا میشم و خودارضایی میکنم 

خیلی شرایط بدی دارم 

تو رابطه جنسی درجا واژنم خشک میشه 

سوزش واژن دارم زخم دارم 

اهههههه چقدر از خودم بدم میاد 

بیشتر خانما از طریق واژن به ارگا‌سم نمیرسن این چه منطقیه داره شوهرتون😐 به نظرم به یه س‌.کس تراپ مر ...

ب نظرم اینی ک میگن بیشتر خانوما از دخول لذت نمیبرن اشتباهه باید بگن بعضی از خانوما چون من از هرکسی پرسیدم گفتن ار طریق  دخول ارضا میشیم

منم مثل توام انقد حسرت میخورم که چرا از دخول  لذت نمیبرم بخاطر همینم از همون روز اول ازدواج که ...

دکتر رفتین ؟ منم گاهی تظاهر میکنم ک لذت میبرم اما شوهرم با هوش متوجه میشه ک الکی میگم خخ 

من عفوت قارچی دارم شاید دلیلش این باشه اما دکتر بهم گف خونرسانی واژن کم باشه بی حسی اتفاق میوفته بیا تا با تزریق نمیدونم دقیقا چی واژنت رو خوب کنم 

دکتر رفتین ؟ منم گاهی تظاهر میکنم ک لذت میبرم اما شوهرم با هوش متوجه میشه ک الکی میگم خخ  من ع ...

منم شنیدم تزریق چهت افزایش میل جنسی ب نظرت منم برم انجام بدم؟ بخدا ک روانی شدم چهار ساله زخم دهانه رحم و عفونت دارم هرچی دارو مصرف کردم بی فایده بوده دیگه خسته شدم ن رابطه جنسی مثل آدم دارم ن زندگی کار هیچوقت ازدواج نمیکردم

ب نظرم اینی ک میگن بیشتر خانوما از دخول لذت نمیبرن اشتباهه باید بگن بعضی از خانوما چون من از هرکسی پ ...

وقتی بصورت علمی گفتن ۷۰ درصد کلیتورال ار‌ضا میشن و ۳۰ درصا واژینال پس به این معنیه که بیشتر خانوما از طریق رابطه واژینال به ار‌گاسم نمیرسن

منم شنیدم تزریق چهت افزایش میل جنسی ب نظرت منم برم انجام بدم؟ بخدا ک روانی شدم چهار ساله زخم دهانه ر ...

علتش شاید عفونت باشه چرا دارو مصرف نمیکنید ی دوره سه ماهه دارو باید مصرف کرد ک من الان روندم بهتر شده ینی حی میکنم یکم حسم اومده ولی نه کامل ...منم اگه ادامه دار شه حتما میرم تزریق میکنم

علتش شاید عفونت باشه چرا دارو مصرف نمیکنید ی دوره سه ماهه دارو باید مصرف کرد ک من الان روندم بهتر شد ...

عفونت قارچی ب راحتی درمان میشه اما من عفونت عجیب غریبی دارن که اصلا خوب نمیشه هردارویی فکرشو بکنی مصرف کردم

وقتی بصورت علمی گفتن ۷۰ درصد کلیتورال ار‌ضا میشن و ۳۰ درصا واژینال پس به این معنیه که بیشتر خانوما ا ...

ببینید من ارگاسم رو نمیگم آ کلا میره داخل هیچ حس لذتی ب من دست نمیده انگار اصلا چیزی نرفته داخل کاملا بی حس برا همین نگرانم وگرنه بحث من ک ارگاسم نیس چون همسرم با کلیتوریس منو ب ارگاسم میرسونه هر چند طول هم میبره خیلی دیررر ب ارگاسم کلیتوریسم میرسم😪