سلام دوستان کسی هست بعد ازدواجش تو رابطه واژنش حسی نداشته باشه ببینید من هم با علاقه ازدواج کردم هم همسرم معاشقه میکنه اما از دخول اصلا لذت نمیبرم اونجور که خانوما تعریف میکنن رابطه خیلی لذت داره حقیقتا برا من ایجور نیس دکتر هم رفتم بهم گفتش خونرسانی نداره واژنت من نمیفهمم دقیقا منظورش چیه در ضمن من عفونت قارچی دارم ولی کلی دارو میخورم هنوز کامل رفع نشده
ببینید من ارگاسم رو نمیگم آ کلا میره داخل هیچ حس لذتی ب من دست نمیده انگار اصلا چیزی نرفته داخل کامل ...
من از دخول لذت میبرم اما خیلی کم خیییییلی کم منظورم اینه گ اگه سوزش واژن نداشته باشم یا عفونت، دخول برام عذاب آور نیست و بی حس هم نیستم جوریکه شما میگی مطمنم منم ب واژنم خون کم میرسه
اما اینم بگم فقط ی بار تجربه رسیدن ب ارگاسم از دخول داشتم اونم وقتی تازه عروس بودم ک خیلی باعث تعجبم بود
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
سلام منم این مشکلو دارم و با آزمون خطا تونستم بهترش کنم ولی متاسفانه اینجا نمیشه توضیح داد اگه مایلی خصوصی پیام بده توضیح بدم که دلیلش چیه و چیکارا میتونی بکنی