2777
2789
باید هر ماه آزمایش بدی اگه نرمال بودی میتونی دوره تو تکمیل کنی وگرنه باید قطع شه

دکتر بهم چیزی در مورد آزمایش نگفت فقط ی سری دارو های گیاهی مثل عرق کاسنی و تخم شربتی و اینا میخورم

چند وقت ک شد باید آزمایش بدم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکتر بهم چیزی در مورد آزمایش نگفت فقط ی سری دارو های گیاهی مثل عرق کاسنی و تخم شربتی و اینا میخورم ...

چطور نگفته؟ واسه من تا ۴ ماه هر ماه باید آزمایش میدادم 

آنزیمای کبودو چربی کلسترولو چک میکنن اگه تا ماه ۴م نرمال بودن دیگه به بدنت ساخته و تا اخر میتونی استفاده کنی 

من ماه اول و دوم و چهارم آز دادم

خیلی نیست؟  ب من گفت بین سه تا شیش ماه

چی بگم من ۱۵ سال پیش ۶۰تا خوردم ول کردم بازم جوشام برگشت 

این سری دکترم گفت باید با توجه به شدت جوشات ۴ تا ۶ برابر وزنت بخوری منم چون اوضاع جوشام حاد بود و ۶۰ کیلو بودم گفتش باید ۳۶۰ تا بخوری خداروشکر واقعام درمانم کرد

نه من آزمایشام نرمال بودن همیشه  فقط خشکی پوست و خون دماغ بود که بعد تموم شدن دوره برطرف شدن

آها حالا منم پیگیری میکنم برا آزمایش انشالله که به منم بسازه کامل دوره مصرفشو بگذرونیم خوب بشه 

خیلی وقته درگیرشم😥

خیلی ممنون عزیزم لطف کردید جواب دادید

سلام من هم 6 ماهه صورتم جوش میزد خط فک و.. تو خانواده هم کسی اینجور جوشی نزده بود 6 ماهه کرمپودر نزدم گفتم شاید از آرایش اما باز زد رفتم دکتر ژل و آبرسان ووو.. نوشت برام اما بدتر شدم جوشهای دردناک ک حتی جاشون داره کم کم سوراخ و گود میشه رفتم دکتر زنان گفتم آزمایش کامل و سونوگرافی بنویسه. نتیجه آزمایش که اومد نه تخمدان و رحمم مشکل داشت و ن هورمون و نه کبدم چرب بود . با آزمایشات رفتم یه دکتر پوست دیگه برام نورم اسکین نوشت براساس آزمایش ک مال هفته پیش بود 20عدد نوشت گفت 3بار در هفته بخورم نزدیک اتمام قرص آزمایش بدم و براش جواب آزمایش رو ببرم.بالم لب و ضد آفتاب فاقد چربی و مرطوب کننده هم برام نوشت ویتامین آ نباید مصرف کرد در دوره مصرف.در نور خورشید هم نباید قرار بگیری. انشالله ک جواب بده