الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چی بگم من ۱۵ سال پیش ۶۰تا خوردم ول کردم بازم جوشام برگشت
این سری دکترم گفت باید با توجه به شدت جوشات ۴ تا ۶ برابر وزنت بخوری منم چون اوضاع جوشام حاد بود و ۶۰ کیلو بودم گفتش باید ۳۶۰ تا بخوری خداروشکر واقعام درمانم کرد
سلام من هم 6 ماهه صورتم جوش میزد خط فک و.. تو خانواده هم کسی اینجور جوشی نزده بود 6 ماهه کرمپودر نزدم گفتم شاید از آرایش اما باز زد رفتم دکتر ژل و آبرسان ووو.. نوشت برام اما بدتر شدم جوشهای دردناک ک حتی جاشون داره کم کم سوراخ و گود میشه رفتم دکتر زنان گفتم آزمایش کامل و سونوگرافی بنویسه. نتیجه آزمایش که اومد نه تخمدان و رحمم مشکل داشت و ن هورمون و نه کبدم چرب بود . با آزمایشات رفتم یه دکتر پوست دیگه برام نورم اسکین نوشت براساس آزمایش ک مال هفته پیش بود 20عدد نوشت گفت 3بار در هفته بخورم نزدیک اتمام قرص آزمایش بدم و براش جواب آزمایش رو ببرم.بالم لب و ضد آفتاب فاقد چربی و مرطوب کننده هم برام نوشت ویتامین آ نباید مصرف کرد در دوره مصرف.در نور خورشید هم نباید قرار بگیری. انشالله ک جواب بده