2777
2789
عنوان

یعنی همین یه تیکه ۵۰۰ هزار؟😐

495 بازدید | 19 پست

شوکه شدمممم 

البته میدونم با بی عقلی همیشگیم باز میرم انجام میدم 

فقط فیس فریم در این حد خواستم تازه جواب پیاممو داده۵۰۰

خبر آمدنش را پخش کنید،می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا💚✨ کاربری از ۱۵/۱۲ دست دو نفره قضاوت نکنید خواهشاً⁦♥️⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلییییی گرونه 

انجام ندیا

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
دکلره می‌کنه اول  کلا دکلره رو‌گرون میگیرن

البته موهای من کوتاه تر از اینه ممکنه هزینش کمتر در بیاد؟

خبر آمدنش را پخش کنید،می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا💚✨ کاربری از ۱۵/۱۲ دست دو نفره قضاوت نکنید خواهشاً⁦♥️⁩
من فیس فریم رو تو سالن از ۲۰۰ تا ۳۵۰ میگیرم با توجه به قد و پری مو

مرسی عزیزم بابت راهنمایی 

من قد موهام در این حده اگر این پنصد میگه پس کمتر میگیره؟

خوب بلدن پول مفت دربیارن

من دو ماه پیش رفتم پیشش انصافا برای اولین بار که ابروعامو برداشتم پهن برداشت اصلاح کل صورتمم عالی بود 

با یه موخوره گیری و اصلاح صورت مامانم و نوک گیری شد ۳۶۰😑

مرسی عزیزم بابت راهنمایی  من قد موهام در این حده اگر این پنصد میگه پس کمتر میگیره؟

خواهش گلم کاری نکردم 

اره کمتر میگیره 

۵۰۰ زیاده برای موهای شما

۳تا حاجت خیلی مهم دارم😊شما صلوات بفرستید تا هرچه زودتر برسم به هر ۳تاش♥️و لایکم کنید تا منم براتون صلوات بفرستم♥️😘
خواهش گلم کاری نکردم  ۵۰۰ زیاده برای موهای شما

خودم میتونم توی خونه انجام بدم؟

آخه بعضیا گفتن رنگ مو پودری هم خوب عمل می‌کنه استفاده کرده بودن راضی بودن