2777
2789
عنوان

واای اینقدددر بدم میاد شوهرم با گوشی بازی میکنه اه

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 34 پست
😭😭😭😭😭😭😭خوبه راضی شدی بره پول بته بابت این چیزا...من ک اصلل نمیذارم...بابا اینهه تفریح خوب...ب ...

چیکارش کنم از صبح تا شب سرکار خودش میگه وقت نمیکنم جایی برم حداقل خونه بازی کنم آخه صبح میره ۱۱ شب میاد 

ول کنا بیکاریا حرص میخوری هرکاری میخوان بکنن

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
چی بگم از ی طرفم میگم ی زمانی رو هم باید برا خودش باشه ولی من خیلی حرص میخورم 

من وقتی جایی هستیم و هی صدبار صدا میزنن بیا سفره پهنه..بیا منتظریم و نمیاد خیلیییی اعصابمخورد میشه

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکارش کنم از صبح تا شب سرکار خودش میگه وقت نمیکنم جایی برم حداقل خونه بازی کنم آخه صبح میره ۱۱ شب م ...

مثع شوهرمن...خب من میکم تو ک دیر میای...خب بگیر از بخواب...از فرصتت برای خواب استفاده کن..تا دیروقت بازی میکنه بعدشم صبح به زور پامیشه..بعدم میکع کمبود خواب دارم😑

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
خب من وقتی خوابه میام ی سر...ولی این رفتارش وقتی میریم مهمونی و موقع شام وواااای سفره پهنه.صدددددبار ...

ببین اینکه از غرق شدنش تو جمع کلافه بشی ی حرفه اینکه بگی بازی نکنه خوشم نمیاد یه حرف.. مورد اول رو باید بهش بگی فلان جا رفتارت درست نبود بعنوان یک مرد بالغ بازی بکن و به تفریحت برس اما وقتی مهمونی هستیم، وقتی زمان شام خوردن هست و همه منتظرتن قطعا زمان بازی کردن نیست.. ولی اوقاتی ک تو خونه اید و دوست داره بازی کنه چ ایرادی داره؟ بگید راحت باش.‌.. اون مدلی ک شما میگید نشان از یه لجبازی و حسادت عمیق داره ک فقط دوست دارید بازیو حذف کنید از زندگیش حرصتون در بیاد.‌. ما آخر هفته ها جمع میشیم خونه مادرشوهرم گاهی، شوهرم و داداشاش و دامادشون همه باهم ps5 بازی میکنن.. گاهی ما خانوما هم قاطی میشیم باهاشون ، همیشه هم خوش میگذره.‌.

FREEDOM...🌱🤌🤍
اخه از نظر من بازی با گوشی وقت تلف کردن..تهش چی میشه مثلا؟؟حداقل بره ورزش..بره کتاب بخونه دوتت چیز ی ...

شاید اون از ورزش و کتابخوانی لذت نمیبره

از بازی لذت میبره ولش کن گیر نده

امیدت به خدا باشه، به خودت تکیه کن                                       به زبان انکار ادم ها گوش کنید; ادم ها دقیقا همان چیزی هستند که انکار میکنند