به نظر من مردا هم احتیاج دارن یه تایمی برای خودشون باشن اگر حالش اینجوری خوب میشه کاریش نداشته باشین ..انقدر فشار تو جامعه بالاست شاید اونم حالشو اینجوری خوب میکنه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
شوهرمنم تازه ۳۰میلیون داده از این دستگاه بازیا والا من سر در نمیارم اسمشم نمیدونم چیه هدفون خریده ۲میلیون ک بزار گوشش دیگه هیچیم نمیشنوه لم میده بازی میکنه تازه دو تا دسته خریده میگه بیا بازی کنیم من اصلا خوشم نمیاد
الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
شوهرمنم تازه ۳۰میلیون داده از این دستگاه بازیا والا من سر در نمیارم اسمشم نمیدونم چیه هدفون خر ...
😭😭😭😭😭😭😭خوبه راضی شدی بره پول بته بابت این چیزا...من ک اصلل نمیذارم...بابا اینهه تفریح خوب...بره ورزش.باشگاه...کوهنوردی...اخه این بازیا چبه..تازه گل هم میزنن یه حوری میپره بالا انگار رونالدوعه و گل زده 😑😑😑
خب مث این میمونه اون بگه شما ب جای اینکه میای نی نی سایت برو کتابخونه، چمیدونم برو سالن والیبال..
خب من وقتی خوابه میام ی سر...ولی این رفتارش وقتی میریم مهمونی و موقع شام وواااای سفره پهنه.صدددددبار باید صداش کنی تا بیاد ...کلافه میشم دیک..دلم میخواد برم جلو جمع داد بزنم سرش ک پااشوووووووو دیکه....بقیه منتظر شمان..