2777
2789
عنوان

واای اینقدددر بدم میاد شوهرم با گوشی بازی میکنه اه

| مشاهده متن کامل بحث + 873 بازدید | 34 پست

به نظر من مردا هم احتیاج دارن یه تایمی برای خودشون باشن اگر حالش اینجوری خوب میشه کاریش نداشته باشین ..انقدر فشار تو جامعه بالاست شاید اونم حالشو اینجوری خوب میکنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظر من مردا هم احتیاج دارن یه تایمی برای خودشون باشن اگر حالش اینجوری خوب میشه کاریش نداشته باشین ...

اخه از نظر من بازی با گوشی وقت تلف کردن..تهش چی میشه مثلا؟؟حداقل بره ورزش..بره کتاب بخونه دوتت چیز یاد بگیره...

خدایا من نمیدونم چطوری، ولی #تو درستش کن..
اخه از نظر من بازی با گوشی وقت تلف کردن..تهش چی میشه مثلا؟؟حداقل بره ورزش..بره کتاب بخونه دوتت چیز ی ...

حالا شوهر شما مدلش اینه هرکسی یه چیزیرو دوست داره من میگم ازادش بزارین

شوهرمنم تازه ۳۰میلیون داده از این دستگاه بازیا والا من سر در نمیارم  اسمشم نمیدونم چیه هدفون خریده ۲میلیون ک بزار گوشش دیگه هیچیم نمیشنوه لم میده بازی میکنه تازه دو تا دسته خریده میگه بیا بازی کنیم من اصلا خوشم نمیاد 

الهی ب حق فاطمه زهرا همه آرزوهاتون براورده بشه🙏🙏🙏 همه غصه هاتون به شادی 🙏🙏🙏🙏همه دردهاتون درمان🙏🙏🙏 همه قهرهام ب اشتی تبدیل بشه🙏🙏🙏 الهی امین الهی امین الهی امین❤
کارای مفید بکنه😑ورزش.باشگاه.فوتبال واقعی...نه تو گوشی😑

تو الان تو سایتی کار مفید میکنی؟؟؟ 

اونم اینجوری خوش میگذرونه 

چرا تحمیل میکنید همه چیو

"‏ برنده ها تَمرين ميكنن بازنده ها شِكايت"!
شوهر منم همینه آخر هفته ها با داداشاش کالاف بازی میکنن من بدم میاد 🤦🚶

اووووف خصوصا وقتی جمع میشن.من بچه رو جمع میکنم...اون نشسته پای بازی..😑یا میخواهیم شام بخوریم صدددددبار باید صداش کنی..هی میکه الان میام الان میام..این دستو بزنم الان میام میام...میشه یه ساعت..واقعا کلافه میشم دیگ..زشته دیک خونه مردم

تو الان تو سایتی کار مفید میکنی؟؟؟  اونم اینجوری خوش میگذرونه  چرا تحمیل میکنید همه چیو

اره من کارای مفید میکنم🤣🤣نی نی سایت دنیای تجربه اس...

ولی خب جدیشو بخوای اخه میریم یه جا هی میکیم بیا شام...سفره پهنه..هی میگه الان میام الان میام...میشه نیم ساعت...خب زشته دیگ ..بقیه منتظرن .میزبان منتظره...

اخه از نظر من بازی با گوشی وقت تلف کردن..تهش چی میشه مثلا؟؟حداقل بره ورزش..بره کتاب بخونه دوتت چیز ی ...

خب مث این میمونه اون بگه شما ب جای اینکه میای نی نی سایت برو کتابخونه، چمیدونم برو سالن والیبال..

FREEDOM...🌱🤌🤍
شوهرمنم تازه ۳۰میلیون داده از این دستگاه بازیا والا من سر در نمیارم  اسمشم نمیدونم چیه هدفون خر ...

😭😭😭😭😭😭😭خوبه راضی شدی بره پول بته بابت این چیزا...من ک اصلل نمیذارم...بابا اینهه تفریح خوب...بره ورزش.باشگاه...کوهنوردی...اخه این بازیا چبه..تازه گل هم میزنن یه حوری میپره بالا انگار رونالدوعه و گل زده 😑😑😑

اووووف خصوصا وقتی جمع میشن.من بچه رو جمع میکنم...اون نشسته پای بازی..😑یا میخواهیم شام بخوریم صددددد ...

چی بگم از ی طرفم میگم ی زمانی رو هم باید برا خودش باشه ولی من خیلی حرص میخورم 

فروش لباس بچه گانه و زنانه با قیمت عالی.                           https://pooshak-dogholooha.ir                              ممنون میشم از سایتم حمایت کنین ♥️♥️♥️

خب مث این میمونه اون بگه شما ب جای اینکه میای نی نی سایت برو کتابخونه، چمیدونم برو سالن والیبال..

خب من وقتی خوابه میام ی سر...ولی این رفتارش وقتی میریم مهمونی و موقع شام وواااای سفره پهنه.صدددددبار باید صداش کنی تا بیاد ...کلافه میشم دیک..دلم میخواد برم جلو جمع داد بزنم سرش ک پااشوووووووو دیکه....بقیه منتظر شمان..