2777
2789
عنوان

سوال اینستاگرامی

347 بازدید | 25 پست

دوستان عزیزم ، سلام 

از بین شما خواهشا کسی هست که با اینستاگرام آشنایی بالا داشته باشه ؟ یک سوال برام پیش اومده که داره داغونم میکنه 

اگه کسی هست که بتونه کمکم کنه ، دعاش می‌کنم 

خانومی در بین دنبال شوندگان شوهرم بود که ایشون هم شوهرم رو دنبال می‌کنه ، به دلایل مشخص به شوهرم فهموندم که از این موضوع خوشحال نیستم ، ایشون هم به من فهموند که از دنبال کردن اون خانوم بیرون اومده که خب تا اینجاش درست ، یعنی وقتی می‌رم رو فالوورهای اون خانوم شوهرم دیگه جزوشون نیست امااااااا

وقتی اسم اون خانوم رو تو ذره بین سرچ اولیه میذارم پایین اسمش نوشته دنبال شونده ی شوهر من ( اسم شوهر من )

اخه این یعنی چی ؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانومی در بین دنبال شوندگان شوهرم بود که ایشون هم شوهرم رو دنبال می‌کنه ، به دلایل مشخص به شوهرم فهم ...

فکر کنم اون خانوم شوهرت فالو کرده اما شوهرت دیگه فالوش نداره و نمیتونه چیزای اون خانوم ببینه اما برعکس خانوم میتونه 

چند بار سر زدم به تاپیکت نه ریپ نزده بودی ندیدم سوالت الا که ریپ زدی فهنیدم

فکر کنم اون خانوم شوهرت فالو کرده اما شوهرت دیگه فالوش نداره و نمیتونه چیزای اون خانوم ببینه اما برع ...

مرسی از جوابتون ، پس چرا وقتی توی موتور اینستا اسم اون خانوم که صفحه ش عمومی ه ( چون من بدون اینکه فالوورش باشم ، میبینم صفحه شو)، ‌پایین اسمش می‌زنه که دنبال شونده توسط شوهر من اخه ؟!؟؟ 😔

مرسی از جوابتون ، پس چرا وقتی توی موتور اینستا اسم اون خانوم که صفحه ش عمومی ه ( چون من بدون ای ...

ببین برو قسمت فالوینگاش با اکانت خودش یعنی گوشی خودش  اگه تو اون قسمت نباشه یعنی شوهرت دنبالش نمیکنه اگه تو قسمت فالوراش بود یعنی اون خانوم دنبالش کرده 

متاسفانه دوریم از هم و نمیتونم گوشیشو داشته باشم ولی اون خانوم جزو دنبال کننده ها هست ،موردی هم نداره ولی موندم چرا شوهر من که جزو فالورهای اون خانوم نیست رو تو اون مرحله جستجو می‌زنه دنبال شونده فلانی …

عکس بده. حس میکنم جای فالویینگ و فالوور رو اشتباه گرفتی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
چشم ، همین الان

آیدی و عکس پروفایل رو کات کن یا روش خط بزن که مشخص نشه چون توی سایت عمومی میخوای بفرستی برات مشکلی پیش نیاد

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
آیدی و عکس پروفایل رو کات کن یا روش خط بزن که مشخص نشه چون توی سایت عمومی میخوای بفرستی برات مشکلی پ ...

زبان گوشیم فرانسه س ، و suivi یعنی دنبال شده توسط و بعدش اسم شوهر منه 

ببین فالویینگ یعنی کسایی که تو دنبال میکنی

فالوور یعنی کسایی که تو رو دنبال میکنن

الان توی قسمت فالویینگ و فالوور های همسرت که اسم زنه رو سرچ میکنی توی کدوم میبینی اسمشو؟ توی هر دو یا فالوویینگ یا فالوور؟