2777
2789
عنوان

خانواده ی همسرم برای اولین بار دارن میان خونه مون چی بپزم

| مشاهده متن کامل بحث + 1851 بازدید | 92 پست
بنظرم همون لیست خودت عالیه     با وضعیت اقتصادی الان چند مدل غذای گوشتی خیلی ستمه   ت ...

مرسی گلم

اره دیروز رفتیم خرید بعد من گوشتایی که خریدیمو خورشتی ریز کردم🥺الان همه میگن چلو گوشت نمیدونم دوباره برم بگیرم یا نه

دقیقا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه من شبیه ایناتاالان ندیدم هروقت اینجاتعریف کردم همه شوکه شدن

واقعا 

مادرشوهر من هیچکس ازش راضی نیست 

همه نفرینش میکنند 

خیلی بد کرده 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
من که بعید میدونم  چندماه دیگه بایدپاشم  به درک زندگی منم تو نداری گره خورده

منم باید پاشم 

صاحب خونمونم خیلی بده 

میشه واسه خونه دار شدنمون و رونق گرفتن شغل شوهرم صلوات بفرستید 🙏*اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*🙏 *و قل رب انزلنی منزلا مبارکا و انت خیرالمنزلین* 🙏یا الله 🙏♥️  خدایا دست همسرمو بگیر که جز تو کسی رو نداره🥺
چه حس خوبی❤️ ما که ازشب عروسی باهاشون قطع رابطه ایم یازده ساله

میشه بگین چراسراغتون نیومدن بچه ندارین دیدن بچه هاچی

زندگی کردن با خانواده همسربدذات وبی عاطفه یعنی روزی هزاربارارزوی مرگ کردن خدایا به دلم وزندگیم آرامش بده دوستای گلم هرکسی امضامومیخونه دعاکنه برام⁦👨‍👩‍👧‍👧⁩
آهان پس پیش غذامو عوض میکنم

اره پیراشکی خوبه خمیر پیراشکی بخر توش مواد بریز سرخ کن خیلی راحته با  .سالاد ماکارونی .فینگر فود

آرزومه که بغلم کنی خودت،🥲🥲                                            دوست دارم با عشق تو پیر شوم🥲
من که بعید میدونم  چندماه دیگه بایدپاشم  به درک زندگی منم تو نداری گره خورده

دوتا بردار هستن 

نزدیک ۷۰سالشونه 

یکیشون مستاجره هنوز 

اما بهترین غذارو میخوره و گردش می‌ره 

تاحالا مریضم نشده 

اما اون یکی پولداره چندتا خونه داره 

اما باورت میشه غذایی که میخوره دلت واسش میسوزه 

بیماری هم داره چند ساله درگیره...

بیا خدا رو شکر کنیم که سالم هستیم و ازش بخوایم مارو به آرزومون برسونه و رزق و روزی مارو هم زیاد کنه....

خدا خیلی بزرگه 

منم مثل تو خیلی نا امید شدم تاحالا 

اما امشب عجیب امید دارم 

امیدوارم جفتمون صاحب یه خونه ی خیلی قشنگ و دلباز بشیم که هر روز سجده شکر کنیم