2777
2789
عنوان

چرا لباسام بعد لباسشویی کدر و کهنه میشن ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1036 بازدید | 54 پست
برای من همون کسی که بار اول اومد از نمایندگی راه بندازه گفت تو لباسشویی ال جی بهترین گزینه ۳۰ درجه ه ...

منم همون ..لباساکثیف نمیشه ایروزا درحد کم عدقه. فقط بوش خوب بشه 

[QUOTE=278168030]نیم ساعت میزارم چون تقریبا تمیزن

نیم ساعت خیلی کمه ، 

پس بخاطر اینکه خوب آبکشی نمیشن کدر میشن

آبکشی زیاد خیلی لباس رو شفاف میکنه

همه برنامه ها رو امتحان کن ببین کدوم ابکشی زیاد داره

من که همیشه برنامه لباس های ضخیم رو انتخاب میکنم نیم ساعت فقط آب کشی میکنه ، خیلی شفاف میشن لباسهام

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی پودر پرسیل استفاده میکنم هم همینه 

سلام  اسی  خانم  من  لباس  های  خودم  و   تیشرت های  پسرم (  فقط  تیشرت )  

با   دست  و   شامپوی  مو  و   آبگرم  می شورم  آروم   ،، چنگ  زیاد نمی زنم  ،، یک  تکه  از  لباس  رو   آروم  روی  قسمت های  دیگه  میکشم  بعد  کمی  پودر  هوم کر ، یا  سپید  یا  پرسیل  میریزم و   کمی  میشورم و   آروم  آبکشی  میکنم،،  آخرین  لحظه ، که  نرم کننده  میریزم،،  چند قطره  هم  نرم  کننده موی سر ، می ریزم،  لباس هام  هم  براق است هم  خوشرنگ،  بوی  خوبی  هم  داره،،   

ولی  لباسهای  همسرم،  و لباس  کار  اون و  پسرم  رو  با  لباسشویی،  و  دور  چرخش  کم  میشورم،،  دوباره  همون  مراحل  

لباس  ها،  اصلا  کدر و  کهنه  و  از  ریخت  افتاده ،  نمیشن،، شما  هم  لطفاً امتحان  کنین،، شاید  خوب باشه،،  ،   

اوه چ خبره نیم ابکشی

عوضش واقعا براق میشن 

چون اکثر برنامه های لباسشویی ابکشی کمی دارن لباس ها چرک میمونه و کثیفی کاملا خارج نمیشه و شفاف نمیشن

هر چیزی فقط تو زمان خودش باارزشه                                                                                                                                                      بی حجابی حقوق زن نیست                                                                  اضافه حقوق مَرده