سلام میدونید چرا لباسام بعد لباسشویی ( مارکش الجی خوبه ) کدر و کهنه میشن ؟ در اصل باید شفاف بشن اگه با دست بشورم شفافن ، مایع لباسشویی اکتیو استفاده میکنم قبلا چند مارک عوض کردم از اونام که نبوده !
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من خیلی خسارت دیدم کلی لباسام رنگی میشد یا کوتاه میشد و آب میرفت بعد فهمیدم آب زیادی داغه باید روی درجه حرارت مناسب تنظیم بشه الان شیر آب داغ رو کامل بستیم درجه حرارتم روی ۳۰ درجه است چون اکثر لباسهارو نگاه کنی استاندارد شستشو روی ۳۰ درجه است
اون درجه ای که گفتین ما نداریم اصلا لباس شویم دوو هس صفحه لمسی ها اب سرد وصل بهش .اون قرص ها هم برا جرمگیری خوبه من تازه خریدم دونه اش ۸ تومن بود فینیش بود برای ظرفشوییمم گرفتم ظرف ها روکدرمیکردالان خوب شده ولی او۱۰۰ خریدم
برای من همون کسی که بار اول اومد از نمایندگی راه بندازه گفت تو لباسشویی ال جی بهترین گزینه ۳۰ درجه هست اگر میخواین لباساتون آسیب نبینه منم همیشه میزارم رو ۳۰ مگر این که واقعا خیلی کثیف باشه که برنامش عوض کنم....