شما از این روش نتیجه دیدین؟ من شنیدم ممکن عمل بخواد
مامانم داشت بنده خدا خیلی هم زیاد بود با فیزیوتراپی خوب شد یه سری تمرین ورزشی هم دکتر داده بود تو خونه انجام میداد عزیزم الان برای دیسک گردن هم میگن تا میتونین عمل نکنید چه برسه سیاتیک ، عوارض عمل خیلی زیاد بیهوشی داره هزینه زیاد و گاها خطرناک
تهران هستین میشه بپرسم مامانتون پیش کدوم دکتر میرفتن
بله عزیزم تهرانم مادرم کلینیک سینوهه میرفت تو خیابون شریعتی تمام روش های درمانشون غیر جراحی پزشکاشون بسیار با تجربه هستن و دارای کد وزارت بهداشت و برای درمان از بروزترین تجهیزات استفاده میکنن
یارب نظرتوبرنگردد///خدایا به خداوندی خودت قسم بریدم دیگه مارو ازاین کابوس نجات بده توراجان ابوالفضل (ع) مارو ازاینجانجات بده برگردون شهرخودمون😭😭😭😭😭😭😭😭توروخدا دعام کنیدانتقالیم جور شه♡ خون میچکد از دیده در این کنج صبوری؛این صبر که من میکنم افشردن جان است🩹💔خدایامیشه بغلم کنی؟؟؟؟؟ خستممم کمکم کن... یاکاشف الکرب عن وجه الحسین اکشف کربی بحق اخیک الحسین(ع)😭مجنون حسینم ★مدیون ابوالفضل♥حقا که ابوالفضل العباس باب الحوائج♥صبح غلام عباسی شب غلامو شاه میکنه♥ ★★★زهرا نگاه میکنه کی عباس روصدامیکنه؟ حاجتش رو به حرمت عباس روا میکنه♥صل الله علیک یافاطمه(س) یاالله یا رَحمنُ یا رحیمُ یا مُقَلِّبَ القُلُوبِ ثبِّت قَلبِی عَلی دِینکَ♥الهی یا فاطر بحق حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها عجل لولیک الفرج السلام علیک یا علی بن موسی الرضا(ع) امام رضای رئوف و مهربون♥خدایاشکرت♥
آدرسشون : تهران ، خیابان شریعتی ، بالاتر از ظفر ، کوچه صادقیان ، پلاک ۶ ، واحد ۷ تلفن تماس : 02126701272 و اینم کانال تلگرامشون که مطالب بسیار مفیدی در اختیارتون قرار میدن اینم آدرس سایتشون