2777
2789
عنوان

من من من مامانا میاید

300 بازدید | 13 پست

میگم این داستان من من کردن بچه ها کی تموم میشه خوووودم خووودم بلدم خوووووووودم.حااالم داره بهم میخوره دیگه. یکی دوتا نیس ک تو همممممممممممه چیییییی

parasoo1989@

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم لذت ببر😁😍

نمیخوام واقعا عصبی میشه ادم بعضی وقتا. ی پاستیل بهش میدم مثلا نننننننننهههه خوووودم .میره‌پاستیلو میذاره تو جاش برمیگرده سرجاش بعد باز میاد خودش دست میکنه برمیداره این خوبه بمن کاری نداره ، برنج ریختن مربا عسل پنیر ریختن چای ریختن ،و.....

parasoo1989@
شخصیت مارو از شکل انداختن اخه😂😂😂😑😑😑😑😑🤨🤨🤨🤨🤨🤨🤨

دیگه همینه کم‌کم به خودت میای می‌بینی شخصیت خودتم عوض شده این خاصیت مادریه😁

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
نمیخوام واقعا عصبی میشه ادم بعضی وقتا. ی پاستیل بهش میدم مثلا نننننننننهههه خوووودم .میره‌پاستیلو می ...

🤕🤕🤕🤕دختر من که الان سه سال و یک ماهشه 

خیلی بیشتر 

خیلیییی بیشتر از قبل مراقبت میخواد 

البته مستقل شده ولی فعالیتش زیاد شده 

🤕🤕🤕🤕دختر من که الان سه سال و یک ماهشه  خیلی بیشتر  خیلیییی بیشتر از قبل مراقبت میخوا ...

میفهمم 😐بعضی وقتا میگم ایکاش مثلا بیست سالش بود انننقد میزدمش تا حالش جا میومد😂😂😑😑🤨🤨

parasoo1989@

بچه های من الان بزرگ شدن ولی با تاپیک شما کلی از خاطراتم یادم اومد در خونه رو باید پسر کوچیکم باز میکرد بارها پیش اومده بود که مهمون برگردانیم پشت در دوباره زنگ بزنن تا آقا درو باز کنه 🤣🤣با من من گفتنش چقدر خسارت زده بهم ولی خاطره هاش شیرینه  به این فکر کن که تا چش رو هم بزاری بزرگ شدن و دیگه این شیطنتها رو نمیبینی سعی کن از همون کارها هم لذت ببری