2777
2789
عنوان

خیلی دوسش دارم💔

315 بازدید | 26 پست

سلام بچه ها، من خواننده خاموش سایت بودم خیلی وقت بود دلم میخواست حرف دلم و بزنم ولی نمیتونستم الان اومدم یکم حرفامو بزنم بلکه بتونید کمکم کنید، من خواستگارهای زیادی ندارم ولی خب در حد خودم دارم یعنی اکثر مادرای پسرایی که من و میبینن کلی ازم تعریف میکنن از بین خواستگارایی هم که برام اومده اصلا دلم به هیچکدوم راضی نمیشه ، جدیدا به طور خیلی شدیدی به پسر همسایه مون حس پیدا کردم جوری هر لحظه دم پنجره منتظر اومدنشم،  مادرم هی میگه لیاقتت و نداره ول کن ولی نمیتونم خیلی دوسش دارم کار شب و روزم شده گریه همش حس میکنم زشتم یا اینکه خیلی خجالتی ام اون بهم توجه نمیکنه ، من خیلی دختر آرومی ام و خیلی کم حرفم به زور میشه ازم حرف کشید حس میکنم واسه همین جذبم نمیشه😭😭 حتی جدیدا هی میرم جلو اینه میگم چون زشتم نمیاد، دیگه خسته شدم چیکار کنم به نظرتون توروخدا کمکم کنین، به نظرتون دعایی چیزی هس بتونه مشکلم و حل کنه🥺💔 ای خدا تا حالا همچین حسی به کسی نداشتم دارم دیوونه میشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://t.me/geibfa

تلگرام عضو شو.

بزرگ ترین کمک رو من بهم میکنم  برو اول کانال دوره عزت نفس رو موب مو گوش میدی 

و تمرین هاشو انجام میدی

دوره جذب فرد خاص هم گذاشتم 

بعد از کار کردن رو عزت نفست میری سراغش 

•[ محکوم به خوشبختی ]•

خب اون از کجا باید بفهمه 

شاید با یکی دیگه است یا اصلا دنبال ازدواج و دختر نیست 

یک واسطه بفرستید فوقش میگه نه ما نمی‌خواهیم 

بهتر از اینه که اینقدر فکر و خیال کنی

نه زیاد ولی بدجور به دلم نشسته😑

خب پس فک نکن تو زشتی

ببین اگه اونم سینگله  ازت خوشش میاد یا نه

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤