2777
2789
عنوان

خیلی دوسش دارم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 316 بازدید | 26 پست
خب اون از کجا باید بفهمه  شاید با یکی دیگه است یا اصلا دنبال ازدواج و دختر نیست  یک واسط ...

نه مطمئنم با کسی نیس مامانش با مامانم رفیقه ، این اولا خیلی بهم توجه می‌کرد هی من و مامانم و میدید میومد جلو سلام می‌کرد بوق میزد جدیدا هم هی میبینه من تیپ میزنم اینم تیپ زده و خوشتیپ کرده مامانم میگه شاید دوست داره ولی روش نمیشه ولی من حس میکنم دوستم نداره وگرنه یه حرکتی میزددد🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب پس فک نکن تو زشتی ببین اگه اونم سینگله  ازت خوشش میاد یا نه

هععیی حداقل کاش یه چیز بشه ازش متنفر شم خسته شدم بخدا ، هرچی هم خواستگار برام میاد همه ۳۰ به بالا اه هیچ خری نمیاد این و از ذهنم بندازه🥲

هععیی حداقل کاش یه چیز بشه ازش متنفر شم خسته شدم بخدا ، هرچی هم خواستگار برام میاد همه ۳۰ به بالا اه ...

احتمالا کراش سطحی و زودگذره

یه مدت دیگه برات جوری عادی میشه که اصن میگی من ازین خوشم میومد واقعااا؟😂

فک کن یکی هست بدون اینکه قضاوتت کنه به حرفات گوش میکنه، اون منم..🙂هرکسی نیاز داشت حرف بزنه درخواست بده. میتونین توو تاپیکای مرتبط تگم کنین❤
احتمالا کراش سطحی و زودگذره یه مدت دیگه برات جوری عادی میشه که اصن میگی من ازین خوشم میومد واقعااا؟ ...

منم اولا همین حس و داشتم الان خیلی مسئله برام جدی شده بازم هرچی خدا صلاح بدونه🥲 همش تو تنهاییم به خدا میگم اگه واقعا باهاش خوشبخت میشم جورش کن اگه نه که هیچ 

به نظرتون بخاطر خنگیمه؟ اصلا نمیتونم خوب با پسرا ارتباط بگیرم تا الان تو چشم هیچ پسری نگاه نکردم اصلا خودمو درک نمیکنم آدم اینقدر گاو آخه،  انگار پسرا میخوان منو بخورن😑