2777
2789
نمیدونم بخدا نمیدونم من اینهمه هرسال هرسال دم عید اذیت بشم ک میخوام سرپیری پول داشته باشم مثلا روز م ...

درکت میکنم خیلی سخته زندگی با این مدل مردا. جمع و‌جور کن واسه خودت

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
ادبش کن پررو شده

بدرک دیگ فقط منتظرم اون مراسمه تموم بشه بتونم اون رفتارم‌و‌نشون بدم الان مجبورم اسه برم اسه بیام😑

کی‌پنجشنبه بشه راحت بسم من

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی چندسالته

۲۶

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
میدونی لعنتی این رفتارزشتش دقیقا با دوره قبل پری من یکی شده بخدا دارم دق‌میکنم انقد گریه میکنم

مهم نباشه برات قوی باش بهش ثابت کن به تو هیچ احتیاجی ندارم الانم پاشو یه دمنوش آرامشبخش درست کن حالشو ببر لعنت به هرچی مرد زبون نفهم

درکت میکنم خیلی سخته زندگی با این مدل مردا. جمع و‌جور کن واسه خودت

پول زیاد دیتم‌نمیاد خب ولی همونیم ک‌میاد مث خنگا میرم‌چیزی براخونه کم باشه میخرم مثلا میوه ای هوسونه ای چیزی همینکارم‌بده 

درحالی که همون‌پول وباید فقط جمع کنم بوقتش براخودم هرچی‌بخوام‌بگیرم 

مردا همه کم و بیش، منت میزارن، تو کار خودت روبکن، بدون غر غر و حرص خوردن خرید عید هم در حد هزینه ای ...

شغلش و‌نمیتونم بگم ولی واقعا درامدش بالاست بالای ماهی۴۰و اینکه نه کرایه خونه داریم نه قسط و‌قرض  اضافه ای فقط میخواد بذاره برا روز‌مردنش😖

نمیخوام دیگ خسته شدم از منتش 

ببین این رفتار بدش تنها نیست خیلی بدی دیگ داره بچه دارم برااین طفلکمم تقریبا همینه خودم همیشه با پولی ک ماهیانه دستم میاد اسباب بازی میخرم کمبودی نداشته باشه

مردی که دلش نیاد واسه زن و زندگی و بچش خرج کنه اصلا مرد نیست، ادم گوشت تنشم واسه عزیزاش میده ، حالا که پول داره و نمیده به نظرم اصلا ارزش لطف و محبت نداره

تو هم کم بزار براش ادم شه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

بهتر نیست خودت بری سره کار؟

اگ این و‌میذاشت میرفتم گفتم بدیش یکی نیست یه ادم حسود شکاک بددل😖😖😖😖😖فقط منتظر روزیم بچم۱۵سالش بشه عاقل بشه باکمک هم ازاین ادم سمی جدابشیم براخودمون یه زندگی خوب بسازیم امیدوارم پسرم اونموقع پشت من باشه

پول زیاد دیتم‌نمیاد خب ولی همونیم ک‌میاد مث خنگا میرم‌چیزی براخونه کم باشه میخرم مثلا میوه ای هوسونه ...

اشتباه نکن لطفا جمعش کن. هرچی کم بود زنگ بزن بگو بخره بیاره

هرجا چراغی روشنه از ترس تنها بودنه... ای ترس تنهایی من ، اینجا چراغی روشنه 😔🌹
مردی که دلش نیاد واسه زن و زندگی و بچش خرج کنه اصلا مرد نیست، ادم گوشت تنشم واسه عزیزاش میده ، حالا ...

خیلی بدم من خیلیییی تمام خودم و براش میذارم نه فکر سلامتیمم ن فکر استراحت و هیچی فقط هرکاری میکنم اون درارامش باشه 

اشتباه نکن لطفا جمعش کن. هرچی کم بود زنگ بزن بگو بخره بیاره

دقیقا دیگ عمرا یه دونه تلخ بخرم براخونه

خیلی بدم من خیلیییی تمام خودم و براش میذارم نه فکر سلامتیمم ن فکر استراحت و هیچی فقط هرکاری میکنم او ...

همینکارا رو کردی پرو شده دیگه

شدی نوکر بی مزد و مواجب از همه جا زدی ، یاد گرفته پول خرج نکنه هم تو باز میسازی و صدات در نمیاد

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂

اگ این و‌میذاشت میرفتم گفتم بدیش یکی نیست یه ادم حسود شکاک بددل😖😖😖😖😖فقط منتظر روزیم بچم۱۵سالش ب ...

باهاش صحبت کن ب کار کردنت راضی شه

لذتی ک آدم تو خرج کردن حقوق خودش داره خ زیاده من الان سره کار میرم هم راحت خرج میکنم هم پس انداز 

سطح مالی زندگی مون خیلی خوب شده 

توام راضیش کن بری، خوب نیست با این ویژگی های شوهرت چشمت دنبال پولش باشه اونم همش منت سرت بزاره خیلی رو مخه😬

شغلش و‌نمیتونم بگم ولی واقعا درامدش بالاست بالای ماهی۴۰و اینکه نه کرایه خونه داریم نه قسط و‌قرض &nbs ...

اگه بحث لج کردن باشه توام میتونی مهریه تو بگیری حقته

من خودم باشم میگم اوکی پول نمیدی حقمو ک مهریه س بده 

مگه قراره مهریه رو فقط موقف طلاق آدم بگیره؟ ب کسی تضمینی ندادیم ک