2777
2789
پول زیاد دیتم‌نمیاد خب ولی همونیم ک‌میاد مث خنگا میرم‌چیزی براخونه کم باشه میخرم مثلا میوه ای هوسونه ...

ی چی میگم گوش کن منم مث توام لج میکنم نمیخرم یا نمیخوام ولی باید برعکس باشه برو بهترینو با خود

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین
باهاش صحبت کن ب کار کردنت راضی شه لذتی ک آدم تو خرج کردن حقوق خودش داره خ زیاده من الان سره کار میر ...

خودش بخر بذار حساب کنه

سلام دوستان لطفاً امضامو بخونید .از خدا می‌خوام هرکس برای سلامتی   و عاقبت بخیر خانوادم صلوات میفرسته خدا هرچی میخواد بهش بده .الهی امین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما پولامون وسطه پول منو اون نداره باهم واسش برنامه میریزیم همه چی میخریم طرفم خدایی آدمه اگه خسیس ب ...

ببخشید دوستم بجای اسی شمارو ریپ زدم

همینکارا رو کردی پرو شده دیگه شدی نوکر بی مزد و مواجب از همه جا زدی ، یاد گرفته پول خرج نکنه هم تو ...

نمیدونم بخدابهترین کار چیه 

مغزم خسته حالم افتضاح افتضاااح😖😭😭😭

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
نمیدونم بخدابهترین کار چیه  مغزم خسته حالم افتضاح افتضاااح😖😭😭😭

خرجای زیاد گذاشتم رو‌دستش عادت کنه 

یه خواسته های بزرگ‌کردم ازش مثلا گفتم باید گوشی فلان قمیتی برام‌بخری پیله کردم با منت بود یا هرچی خرید ولی انگار لباس خریدن مرگش‌میشه

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
باهاش صحبت کن ب کار کردنت راضی شه لذتی ک آدم تو خرج کردن حقوق خودش داره خ زیاده من الان سره کار میر ...

نمیداره 

من حتی خرید تنها هم‌نمیذاره برم بد دل و‌شکاکم هست 

یه پکیج کامل همه بدیهاست

نمیداره  من حتی خرید تنها هم‌نمیذاره برم بد دل و‌شکاکم هست  یه پکیج کامل همه بدیهاست

انلاین بخر، فقط بخر، از خودت نزن به هیچ وجه

زنی که خرج نداره ارج نداره عین واقعیته

مردم برای چیزای ارزون ارزش قائل نبستن ولی چیزایی گرونو خوب قدر میدونن

ارزون نباش بزار بفهمه تو رو داشتن بها و خرج داره

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعداً😂