2777
2789

یعنی هرسال همین گوهه خسته شدم ب امام حسین فقط دلم‌میخواد بشینم ی دل سیر گریه کنم سبک بشم ولیییی هرلحظه هرلحظه گندمیزنه به حالم 

مدتها برای تعمیرات خونه درحد۳میلیون قول داده بود همش میگفت چشم‌چشم انجامش میدم غصه نخور تو انقدر تکرار نکن هرچی هی میگفتم بابا عید اومد میگفت باشه دیگه من حواسم هست امروز گفتم‌توروخدا بگو‌میخوای انجام بدی یا نه گفت حقیقتش نه پول ندارم به امام حسین دروغ میگه خسیس خسیسس حالم از کارش بهم میخوره اون از خرید عید که هی  گفت ای بابا پول ندارم کاش درکم کنی گفتم ببین من ادمی نیستم منت کنی منکه میدونم پول داریم میدونمم ادمی نیستی خرید نکنیم فقط میخوای منت بذاری و‌منم صدقه بگیر نیستم نمیخوام دیگ خرف خرید نزن خودم ازاین ببعد مث ادم پول توجیبیلم و‌جمع میکنم براخودم هرچی بخوام میخرم محتاج تو‌ومنتات نیستم هی گفت بی جنبه شوخی کردم ولی انقدر حالم بد شد بارفتارش ک هرچی پیج لباس فالوداشتم هی انتخاب کرده بودم انفالو‌کردم بدتر نشه حالم قسم‌خوردم نخرم لباس عزت نفسم خیلییی خیلییی مهمتراز دوتیکه لباس 

ولی الان خیلی ازاینکه اینهمه مدت من و‌بازی داد قول الکی داد باچشم گفتنش امیدوارم کرد که برسه نزدیک عید و‌وقت درست کردن اون وسیله نشه نارحتم خدا ازش نگذره اینهمه همیشه زجرم میده عذابم‌میده دم عیدی اینجوری کرد هنوز خونه تکونی نکردم اصلا نمیتونم نه ذوقی دارم نه حال و‌حوصله ای منتظرم چندروز دیگ‌ یه مراسم داریم بگذره بحث نکنم بعدش بهش میگم منم دیگ‌ وظایفم و به عنوان زن‌خونه انجام نمیدم اون چطور به عنوان مثلامرد خونه همه ب و‌میپیچونه من نه من بدبخت میرم دانشگاه از روز قبل غذاو‌سالاد همه چی اناده میکتم فردا نهار اماده باشه که اذیت نشه نمیذارم یه لطمه بهش بخوره خسته کوفته از دانشگاه میام ظرفای صبونش و‌میشورم کارام و‌میکنم یه کلمه نمیگم‌خستم😑😑😑

خیلی حالم بده خیلیییییی خیلی

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای کی و کجا میخان پول بذارن؟ خوب خرج زن و زندگیتون کنین دیگه اه

نمیدونم بخدا نمیدونم من اینهمه هرسال هرسال دم عید اذیت بشم ک میخوام سرپیری پول داشته باشم مثلا روز مبادا خب میخوام نداشته باشم😑😭

اینسری بهش میگم قطعا روزی ک‌بمیری من و‌بچه فقط میریم بیرون پول خرج میکنیم و کیف‌میکنیم حسرت ی عمر زندکی سخت و از دلمون در میاریم 

ن صرفا بخاطر پول خرج نکردنش کلا رفتار خوب هیچیییییی نداره از هرچی بگم بدتریش هست

پدر پشتم‌شکست از رفتن تو 🥀پدر شادی تموم شد توغم تو🥀پدر اون‌همه حرفات کجا رفت🥀همه رفتن بعداز رفتن تو‌🥀پدر تنها شدم‌تنهایی سخته😭😭بابای نازم‌بابای قشنگمدلم‌برات تنگ شده خیلیییی دلم‌برات تنگه لعنت به روزی که رفتی لعنت به لحظه ای که برااخرین بار پاهات و‌بوسیدم لعنت به لحظه ای ک‌ نشستم تا روی صورت ماهت خاک‌ریختن لعنت به همه لحظه هایی که تو‌نیستی اخ که پشتم شکست بعد تو همه خوشیمون باخودت بردی🖤🖤🖤
همیشه بدقوله؟

همیشهههه یه نامرد ب تمام معنا

عزیزم آروم باش خیلی ناراحت شدم برات توهم یه جای حساس حالشوبگیر 

میدونی لعنتی این رفتارزشتش دقیقا با دوره قبل پری من یکی شده بخدا دارم دق‌میکنم انقد گریه میکنم

تقصیر خودته که از کمترین خواستت مثل لباس خریدن میگذری وظیفشه خرجتو بده چرا کوتاه میای میگی نمیخوام ...

نمیخوام تاالان همش خریدم منت گذاشت از الان هیچی نمیخرم‌بدرک بذار ذوق‌کنه واقعا ارزشش و‌نداره غرورم و‌خورد کنم برا یه ادم احمق

مردا همه کم و بیش، منت میزارن، تو کار خودت روبکن، بدون غر غر و حرص خوردن

خرید عید هم در حد هزینه ای که میده انجام بده، با خودش برو خرید تا براش عادی نشه، خرید نکردنت. 

بچه هم دارید

شغل شوهرت چیه