دخترنقاشم مدیر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1593 عنوان خانومایی که باردارشدین بیاین بهم یادبدین😐😐 | مشاهده متن کامل بحث + 732 بازدید | 24 پست سبک زندگیتون چجوریه؟رابطه واقدام باچه فاصله ای؟درروزچندوعده غذا؟بیشترچی میخورین؟ورزش؟تحرک؟خوابتون منظمه؟؟میگم نکنه من فرق دارم که باردار نشدم هنوز بعد یکسال؟؟😐😑😩 🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲 1401/12/15 | 19:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان_امیر_علی عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 31694 اگر اینهمه دردسر داشت و میخاست اینهمه رعایت کنی نسل من منقرض میشد😹😹من اصلا متوجه نشدم کدوم رابطه و کی شد😹😹 کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
banohelen عضویت: 1398/03/26 تعداد پست: 1187 ماشین خریدم دانشگاه ثبت نام کردم یه ترم رفتم باردار شدم😐😐دانشگامو انصراف دادم ماشینم فروختم همینقد چرت... سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
aseman49 عضویت: 1393/03/04 تعداد پست: 2148 حتما شوهرتون مراکز ناباروری آزمایش بدن خیلی دقیق هستحتما اصلاح سبک کن بزن اینستا اصلاح سبک فلورا یا تو گوگل سرچ کنحتما هر روز ورزش کن .شکر نخور.خوراکیای سوپری و فست فودی نه خور.ساعت ده یازده شب بخاب صبح هم ساعت هشت بیدار شو خدایا شکرت که با معجزه های زیبات سورپرایزم کردی.خدایا شکرت که به من یه فرزند پسر سالم و صالح و عاقل دادی.
مادرپاییزوزمستان عضویت: 1401/04/26 تعداد پست: 2003 ازمایش تیروئید بده tshمن بالا بود نشدم وقتی یک ماه قرص خوردم باردار شذم.قبل از اقدام وضو بگیرید بسم الله بگید و روبه قبله و پشت به قبله اقدام نکن. بعدشم پاهاتو بگیر بالا.گرمیجات بیشتر بخور. پیاده روی کن و اگر چاقی لاغر کن. ورزش شکمم زیاد برو تیکر دفاعمه😊
فاطی_بلا عضویت: 1397/05/27 تعداد پست: 2169 اگه آزمایش دادی و مشکلی نیست توصیه میکنم اول و آخر فقط استرس نداشته باش و بیخیال باشوزنت و متناسب با قدت کن و تناسب داشته باش و مکمل آهن بخور و تمام دل❤️ را قرار نیست مَگر در کِنار تـــK.Rــو
سهیلاتعلیقچی عضویت: 1401/10/16 تعداد پست: 3011 حدود یه ربع تانیم ساعت بستگی داره چقدر بتونی پاهاتو بالا نگه داری و اینکه یه بالش بزار زیر باس ... منم اینجور گفتم فکر کردم بهم بخندن😃😃😃😃
دخترنقاشم مدیر استارتر عضویت: 1399/06/03 تعداد پست: 1593 حتما شوهرتون مراکز ناباروری آزمایش بدن خیلی دقیق هست حتما اصلاح سبک کن بزن اینستا اصلاح سبک فلورا ی ... شماهم اصلاح سبک کردی؟خوابتونم بااصلاح سبک منظم کردی؟بعد چندوقت باردارشدین؟ 🌹برای مامان شدنم یه صلوات هدیه میکنی به امام زمان(عج)؟💖🕊️🕋🙏🌱رویاهاتودنبال کن اونا مسیرومیدونن🌌🧘🏻♀️خدایاشکرت بابت همه چیز🤲