2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی میترسم چرااا اینجوری شدههه بیچاره کسایی ک فرش شستن

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
مامانم دیروز پنجره هارو تمیز کرد امروز گرد و خاک شد😂

اخی خیلی حرص ادم در میاد   

ما افسرده نیستیم،در جهانِ تهی از معنایِ امروز، ما فرسوده‌ایم! زیر بارِ روزمرگی‌ها...در جهانی که ما کار میکنیم که غذا بخوریم و هیچ معنایی درش نیست ؛ ما عملا هر روز داریم به بخشی مهم از وجودمون بی‌اعتنایی و توهین میکنیم. ما جسم‌هایِ چاقیم و روح‌های لاغر. روح‌هایی که مدت‌هاست تغذیه نشده، مدت‌هاست لذت‌ نبرده، کیف نکرده، حظ نکرده......   
آره بیچاره از صبح داشت همه جارو تمیز می‌کرد الان همه جای خونه گردوخاک😂 تازه آبمونم داره قطع میشه

رو کابینت های منم پراز خاک شد دستمال کشیدم بدو برو کمک مامانت گناه داره🥺😡