کاربری 13م هست. نی نی یار بامن دشمنی داری؟ کم مونده برم با سیمکارت نوه عمه پدره برادرزاده عموی بابام کاربری بزنم🤨🤨 با تشكر از اخلاق گوهم كه باعث شد تو اين شرايط لااقل مشكلات عشقی-عاطفی نداشته باشم. نمی دونم چرا هر وقت می خوام در مرسدس بنزمو باز کنم از تخت می افتم پایین ماشین شما هم اینجوریه؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کاربری 13م هست. نی نی یار بامن دشمنی داری؟ کم مونده برم با سیمکارت نوه عمه پدره برادرزاده عموی بابام کاربری بزنم🤨🤨 با تشكر از اخلاق گوهم كه باعث شد تو اين شرايط لااقل مشكلات عشقی-عاطفی نداشته باشم. نمی دونم چرا هر وقت می خوام در مرسدس بنزمو باز کنم از تخت می افتم پایین ماشین شما هم اینجوریه؟
"هر کسی را ملاقات میکنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمیدانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاشها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلیها در این دسته جا میگیرند 😊