2777
2789
عنوان

به مردی که دخترشو کتک بزنه و عین خیالش نباشه چی میگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 47 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بی شرف ،نامرد ،

🌹یا امام حسین جانم(ع)🌹دستمو بگیر آقا نزار تو دریای ناامیدی و گناه اینروزام غرق شم آقا جانم میدونین ک اولین و اخرین پناهم شمایین 🍃دختر کوچولوم ،فرشته خشگل مامانی،مرسی ک با اومدنت دنیامونو گلستان کردی ،خدایا هزاران بار شکر بابت این نعمت بزرگت🥰 خداجونم دامن همه منتظرا رو سبز کن آمین 🍃
پدرت استاد دانشگاهه؟ بعضیاشون بی فرهنگن  پدر منم تو خونه بدک نیس ولی بیرون خیلی خوبه با دانشج ...

دانشجو بدبخت چون جز بله و چشم نمیگه 

استاد اکثرا مغرور از بله چشم خششون میاد براهمین با دانشجوها خوبن

دخترگلم خودتو ناراحت نکن این پدر ارزش نداره بهش فکرکنی  توبه اینده فکرکن به روزهای خوبی که درانتظارته ازدور بغلت میکنم بوست میکنم وبت افتخارمیکنم که اینقدر باهوش و با احساس هستی کاش دخترمن بودی  ❤❤❤💋💋💋⚘⚘⚘⚘

یبار دیگه که دست روت بلند کرد زنگ بزن اورژانس اجتماعی میان پدرشو در میارن. پشمک نباش با شوهر کردنم ...

منم میخواستم همین راهکار رو بدم ولی از ترس کاربرا ترسیدم خورده بشم... یه بار یکی تاپیک زده بود از برادرش کتک خورده منم این پیشنهاد رو دادم. کاربرا جامه دریدن

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند

عزیزم ناراحت شدم برات 

ان شاالله که درست بشه نگران نباش

خدا هوای همه بنده هاشو داره 🌸🫂

الهم عجل الولیک الفرج                                                                🤍🌸 وزن فعلی:۶۷ 🌸هدف اول:۶۵🌸 هدف دوم:۶۳🌸هدف نهایی:۶۰

خـاهر برادر هم داری؟

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش