2777
2789
عنوان

به مردی که دخترشو کتک بزنه و عین خیالش نباشه چی میگین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1179 بازدید | 47 پست
عزیرم بیا بغلم

خستم دیگه

کل خشممو رو خودم خالی میکنم 

کل دستام رد تیغ مونده 

آرزوم بود چهره  ی خوبی نداشته باشم ولی یه خیال راحت میشد کل زندگیم 

راسته میگن خدا همه چیزا رو با هم نمی‌ده بهت

خبر آمدنش را پخش کنید،می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا💚✨ کاربری از ۱۵/۱۲ دست دو نفره قضاوت نکنید خواهشاً⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برای گردنت هم پماد بخر بزن زود خوب میشه ‌.مثل پروکسیکام و.... 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

توی سن کم خودمو بدبخت کردم افسردگی گرفتم گوشه گیر شدم🙃 دیگه هیچی نمونده که من تجربه نکرده باشم&nb ...

همزاد منی   

تیکر بارداری نیست....من برای رسیدن به تو نذر کردم...                   
عزیزدلم😞💔با یه آدم خوب ازدواج کن برو دیگه سراغشم نگیر

توی سن ۱۶/۱۷ سالگی؟

مجبورم تحمل کنم 

مادرش میگه ما توی خانواده رسم نداشتیم دختر زیر ۳۰/۳۴ ازدواج کنه!

خواستگار خوب که چندین ماهه پاشنه درو کنده کم ندارم 

ولی رام حرفای مادربزرگم شده 

خبر آمدنش را پخش کنید،می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا💚✨ کاربری از ۱۵/۱۲ دست دو نفره قضاوت نکنید خواهشاً⁦♥️⁩

بابا منم همینجوره البته هر چ زجر و کتک بود سر من ک بجه اول بودم .

یه بار یادمه .سرویس بچه مدرسه داشت از قضا اونا هم‌کلاسیک بودن .اما کلاسمان جدا بود ۴ تا کلاس اول دبیرستان بود .یه دونه اش هم تو کلاس من نبود .

ماشینش خراب شد روشن‌نمیشد موقع سرویس صبح .شماره دخترا هم‌گم‌کرده بود زورش ب من رسید کتک کاری .الک الکی .

جوری چشمم کبود شد ک دور تا دور پلکم زخم شد خون می‌ریخت پایین.گفتم الان کور بشم .بعدش نشست گریه کردن و بغلم کردن میلرزید اما چ فایده .تنفر دارم هنوز بهش چشام کبود بود روم‌نمیشد بزن مدرسه

تو اسمم رو میدونی نه داستانمو😑
چن تا تایپیک قبلتو دیدم کلی از بابات به خاطر زحماتش تشکر کردی که

آره خب همین الان گفتم رام حرفاش شدم خیلی خوب دروغ میگه

دروغ می‌گفت برای بچه هام تلاش میکنم 

یه کلمه ی زشت میاد تو ذهنم... 

حالا میخواد پدر باشه شوهر باشه داداش باشه..... 

در خانواده‌ های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
توی سن ۱۶/۱۷ سالگی؟ مجبورم تحمل کنم  مادرش میگه ما توی خانواده رسم نداشتیم دختر زیر ۳۰/۳۴ ازد ...

چقدر سنت کمه😢امیدوارم خدا برات یکاری کنه تا دلت آروم شع❤️

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️