2777
2789

بدجور بزنه طوری که گردن دخترش هنوز که هنوزه درد می‌کنه و به زور میچرخونه

اونم دختری که افسردگی شدید و دوقطبی داره 

بماند اصلا دختره چیز خاصی نگفت زودی از کوره در رفت 

الآنم از سرکار میاد انگار دخترش اونو زده خیلی مغرورههههههه خیلیییییی

عین خیالش نیست که دیشب من چه زجری کشیدم اه 

تازه رفت سرکار کلاس داشت 

خاک بر سر اونایی که بابای من استادشونه

بدبختن 

بیرون خیلی خوبه خونه مغرور و از خود راضی فکر می‌کنه چون موفق شده  و آدم مهمیه توی جامعه باید خودشو بگیره 

یه درصد از اون محبتایی که به رفیق‌اش می‌کنه به من و مادرم میکرد حال و روزمون این نبود 

پریشب یه چیزایی توی مطب دکتر گفت رام شدم فکر میکردم راست میگه 

وای خدا از حال دلم فقط تو خبر داری چمه و درکم می‌کنی یه درمونی بذار براش توی سن کم روزانه ۱۳ تا قرص میخورم که سر پا بمونم حوصله بدبختی جدید ندارم💔

خبر آمدنش را پخش کنید،می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا💚✨ کاربری از ۱۵/۱۲ دست دو نفره قضاوت نکنید خواهشاً⁦♥️⁩

توی سن کم خودمو بدبخت کردم

افسردگی گرفتم گوشه گیر شدم🙃

دیگه هیچی نمونده که من تجربه نکرده باشم 

خبر آمدنش را پخش کنید،می رسد لحظه ی میعاد به امید خدا💚✨ کاربری از ۱۵/۱۲ دست دو نفره قضاوت نکنید خواهشاً⁦♥️⁩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگم اینا پدر نیستن حیوانات وحشی هستن .

من بودم میرفتن داروخانه قرص آرامش بخش بسیار قوی میخواستم . و میریختم تو عذا اب شربت میدادم هرروز به خوردش . حتی خواب اور هم باشه چه بهتر 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

توی سن کم خودمو بدبخت کردم افسردگی گرفتم گوشه گیر شدم🙃 دیگه هیچی نمونده که من تجربه نکرده باشم&nb ...

بابای منم بیش از حد کتکم میزد🤕

پوسته‌یِ ظاهری چه اهمیت دارد، درونَم ویران است.(عباس معروفی)