2777
2789
عنوان

کیا بیمه تکمیلی دارند؟

91 بازدید | 5 پست

سلام میتونم بپرسم چه نوع بیمه تکمیلی دارید ؟

من رو از سمت محل کار گفتندنوع بیمه تکمیلی بیمه کار افرین هست 

من میخوام فرانشیز ۲۰درصد کنم که هزینه اش ۳۰۰هزارتومنه 

خواستم بدونم کسی داره و راضی هست همه چیز رو قبول میکنه مثل جرمگیری و این چیزا؟

اگه خوب نیست ۳۰ درصد رو انتخاب کنم 

من دارم اسمشونمیگم امابله جرمگیریوههم قبول کرده سقفش خوبه براما ماهی ۴۰۰میدیم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

ما سی درصد هستیم،دکتر میرم کلا فرانشیز نمیدم مبلغ رو بالاتر مینویسه.تو این گرونی که نمیشه کلی هم پول فرانشیز بدیم ،بیمه تکمیلی هم هرجا میری دبه در میارن میگن شامل بیمه نمیشه یا قرار داد نداریم نقد بدین،مثلا دیروز به ظرف ادرار ۲۴ساعت ،پنجاه هزار تومان دادم چون گفتن شامل بیمه نیست آزاده،یا جایی میری عمل الکی ۸۰۰تومن پول وسایل جانبی میگیرن میگن بیمه نمیده خب چرا پس اسمش روگذاشتین تکمیلی🤔😩

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ما سی درصد هستیم،دکتر میرم کلا فرانشیز نمیدم مبلغ رو بالاتر مینویسه.تو این گرونی که نمیشه کلی هم پول ...

یعنی چطور بالاتر مینویسه؟

یه سری چیزا قیمتش مشخصه که 

والا  این بیمه فرانشیز ۳۰ درصد نه ویزیت پانسمان تزریقات و هیچی رو شامل نمیشد 

تو این گرونی بیایی این همه هم هزینه دکترا کنی 

من میخوام جرمگیری و ازمایش هورمونی و این چیزا بدم نمیدونم تا چه حدش رو شامل میشه فراتشیز ۲۰درصد😑

مرسی عزیزم بابت پاسخگوییتون🌺

یعنی چطور بالاتر مینویسه؟ یه سری چیزا قیمتش مشخصه که  والا  این بیمه فرانشیز ۳۰ درصد نه ...

مثلا هزینه پر کردن دندون میشه هفتصد تومن ،دکتر تو فاکتوربجای هفتصد تومن مینویسه یک میلیون که از بیمه بیشتر بگیره واز مریض هیچی نگیره.دکتر زرنگی میکنه ولی خب به نفع ما هم میشه تقریبا.جرم گیری اکثرا بیمه های تکمیلی زیبایی میدونن،باید بری دکتر بگی بنویسه پرکردگی ولی واست جرم گیری کنه.